Etusivu > Uutiset > 2012 > 04 > Neuvoja puhtaampaan elämään

Neuvoja puhtaampaan elämään

(10.04.2012 12:39 kansk1 / päivitetty 10.04.2012 12:48 Seppä Kristiina)

Palveluliikelaitoksen Himmelin Laitoshuoltajien järjestämä Puhtausviikko on nähtävillä Vanhainkoti-päiväkeskus Himmelissä.

kuva Puhtausviikon pöytä on nähtävillä Himmelissä koko viikon. Paikalla voi osallistua myös arvontaan. Kuva: Antero Saari


Puhtausviikko on Suomen Siivousteknillinen liitto ry:n ideoima tapahtuma, joka järjestetään valtakunnallisesti kolmatta kertaa.

– Luin Puhtausviikosta ja innostuin asiasta. Seuraavana päivänä töissä kysyin muilta osallistuisimmeko viikkoon. Virpi Limnell lähti mukaan ja aikalailla kahdestaan olemme tapahtuman parissa tehneet töitä, kertoo Palveluliikelaitoksen laitoshuoltaja Helena Sjögren.

Viikon 15 aikana Himmelissä järjestetään muun muassa siivoukseen ja jätteiden lajitteluun liittyvät tapahtumat. Hygieniahoitaja Pirjo Jokisalo-Sandberg kertoo keskiviikon Puhdas kosketus -infossaan käsihygieniasta ja mikrobien säilymisestä iholla ja pinnoilla.

– Kotioloissa hyvään käsihygieniaan riittää kunnollinen pesu vedellä ja saippualla. Tärkeää on myös käsien huolellinen kuivaaminen puhtaaseen pyyhkeeseen pesun jälkeen, toteaa Jokisalo-Sandberg.

Puhtausviikko Vanhainkoti-päiväkeskus Himmelissä, Palokunnantie 39, 9.–15.4.2012. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Tapahtumat tästä. (pdf, 0.12 Mt)


Hakusana