Etusivu > Uutiset > 2012 > 05 > Lasten jazzeilla aimo annos nostalgiaa

Lasten jazzeilla aimo annos nostalgiaa

(04.05.2012 14:12 kanak1 / päivitetty 04.05.2012 14:12 Aaltonen Kalle)

Festivaalina festivaalin sisällä järjestettävä Pori Jazz Kids Festival kutsuu koko perheen laulamaan ja tanssimaan.

kuva

Seitsemän vuoden aikana jo 25 000 kävijää keränneen koko perheelle suunnatun lastenfestivaalin teemana on tänä vuonna ”paluu viime vuosisadalle”. Teema näkyy vahvasti ohjelmiston artisteissa, jotka ovat ehtineet viihdyttää jo useampia sukupolvia. Kirjurinluodon Lokki-lavalla nähdään muun muassa Mikko Alatalo, Beatles-suosikkeja esittävä Ukuleleorkesteri Cellophane Flowers’ Kids Ukulele Camp 2012 sekä Satu Sopanen & Tuttiorkesteri.

Perinteistä Svenska Dagenia vietetään maanantaina 16.7, jolloin lavalle kapuaa muun muassa Benny Törnroos, joka esittää suosittuja Muumi-laulujaan sekä ruotsiksi että suomeksi.

Festivaalin tuottajana toimivan Bianca Moralesin mukaan ohjelmisto on rakennettu niin, että kaikki ikäpolvet viihtyvät tapahtumassa.

– Tämän vuoden tärkeimpänä ajatuksena on viestiä sanomaa, että tapahtumaan voi osallistua ihmisiä vauvasta vaariin. Nauttimaan ja viihtymään voi toki saapua myös lapsettomat seurueet, Morales lisää.

Festivaali levittäytyymyös Pelle Hermannin puiston Kahvila Koivun terassille sekä Jazzkadun Jazz Street Stagelle.

Poris Jazz Kids Festival pidetään 14.–18.7. Kaikkiin tapahtumiin on yleisöllä vapaa pääsy. Koko ohjelma on nähtävissä tapahtuman omilla sivuilla.

Kuva: Pori Jazz


Hakusana