Etusivu > Uutiset > 2012 > 05 > Porin seudun kierrätyskeskukset nettiin

Porin seudun kierrätyskeskukset nettiin

(30.04.2012 11:30 Pauliina Hakala / päivitetty 04.05.2012 08:50 Hakala Pauliina)

Porin seudun kierrätyskeskusten uudet yhteiset nettisivut on julkaistu osoitteessa www.pori.fi/kierratyskeskukset .

Sivuilta löytyvät seitsemän Porin seudulla toimivan kierrätyskeskuksen yhteystiedot sekä muun muassa tietoa tulevista tapahtumista.
Sivujen tarkoituksena on palvella kierrätyskeskusten asiakkaita entistä paremmin sekä löytää uusia käyttäjiä, jotka eivät ole olleet tietoisia kierrätyskeskusten olemassaolosta. Samalla nettisivut edistävät kierrätyskeskusten keskinäistä yhteistyötä ja verkostoitumista.

Kierrätyskeskusten nettisivut muodostuvat käyttäjiensä näköisiksi. Tarkoituksena on saada sivuista informatiiviset ja elävät.
Kuka tahansa voi antaa palautetta sivuista, ehdottaa sisältöä tai vaikkapa tuottaa sisältöä tarjoutumalla kierrätyskeskusbloggaajaksi.
Oletko löytänyt kierrätyskeskuksista materiaaleja uusiotuotteisiin tai tuunannut persoonallisia vaatteita? Haluaisitko jakaa ideasi muillekin? Ota yhteyttä vaikka palautelomakkeen kautta!

Kierrätyskeskusten nettisivusto on osa Kuntayhteistyötä kierrätykseen -hanketta. Hankkeessa on valmistumassa myös kierrätyskeskusten yhteinen esite, jota jaetaan kierrätyskeskusten lisäksi erilaisissa tapahtumissa kesän aikana.

Toukokuuta aloitellaan puolihullujen päivien merkeissä Varaosapankissa perjantaina 4.5. kello 14-19. Viikolla 19 kerätään lumppua Porin kierrätyskeskuksessa yhteistyössä Nuorten työpajan ja eläinsuojeluväen kanssa. Äitienpäivään valmistaudutaan lauantaina 12.5. klo 12-14 Ulvilassa Kierrätyskauppa Koronan Kierrätä Reilusti! -tapahtumassa.
Tervetuloa osallistumaan!


Hakusana