Etusivu > Uutiset > 2012 > 05 > Porirock-kierros palauttaa mieliin tarinat ja musiikin

Porirock-kierros palauttaa mieliin tarinat ja musiikin

(29.05.2012 13:49 kanak1 / päivitetty 29.05.2012 15:42 Aaltonen Kalle)

1980-luku oli aikaa, jolloin koko kaupunki eli ja hengitti Porirockin täyttämässä ilmapiirissä.

Porin Seudun Matkailu Oy MAISAn yhteistyökumppaneineen tarjoaa mahdollisuuden tutustua porilaisten rockbändien moniin eri vaiheisiin Porirock-kierroksen muodossa.

Kierroksen aikana asianmukaisiin kasarivarusteisiin sonnustautunut teemaopas Julle Kallio kuljettaa ryhmää Olli Lindholmin, Pertti Neumannin sekä Jarkko Even jalanjäljissä ympäri kaupunkia paikoissa, joissa sattui ja tapahtui Porirockin ollessa vahvasti läsnä.

Noin kaksituntiseen kierrokseen osallistuvat viedään muun muassa Annankatu 6:n ja ”rännin” kautta Ravintola Rattaanpyörään, joka oli merkittävässä roolissa Porirockin suosion ollessa huipussaan.

– Pori on musakaupunki ja se on merkinnyt mulle identiteettiä. Täältä mä olen kotoisin, tänne mä kuulun ja täällä on mun sydämeni aina, Jarkko Eve toteaa.

MAISAn myymä 10–25 hengelle tarkoitettu ryhmäpaketti on suunnattu Porirockin entisille ja nykyisille faneille sekä niille, jotka haluavat tutustua Poriin uudella ja poikkeavalla tavalla. Kierroksen lähtöhinta on 40 euroa.

Tutustu Porirock-kierrokseen tarkemmin täältä.

kuva Mestari ja oppipoika. Jarkko Eve sekä Julle Kallio odottavat innolla Porirock-kierrosten alkamista. Kuva: Antero Saari

Hakusana