Etusivu > Uutiset > 2012 > 05 > Yleisötilaisuus Reposaaressa

Yleisötilaisuus Reposaaressa

(31.05.2012 13:14 KANTT1 / päivitetty 31.05.2012 14:30 Tiilimäki Tarja)

Porin kaupunki järjestää 4. kesäkuuta yleisötilaisuuden Reposaaren, Uniluodon ja lähialueiden asukkaille.

Tilaisuuteen odotetaan myös veneilijöitä ja kesäasukkaista. Tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen. Puhetta johtaa kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja asunto- ja viestintäministeri Krista Kiuru.

Reposaaren ja lähialueiden tulevaisuudennäkymistä kertoo kaupunkisuunnittelupäällikkö Olavi Mäkelä. Paikalla on myös parikymmentä kaupungin virkamiestä vastaamassa yleisön esittämiin kysymyksiin.

- Puheenaiheiksi nousevat ainakin taajamien valaistus, laiturirakenteiden kunto pienvenesatamissa ja muut alueen turvallisuuteen liittyvät asiat, arvelee Reposaari-yhdistyksen puheenjohtaja Markus Santanen.

Santasen mukaan tilaisuus on asukkaiden kannalta erittäin tärkeä.

- Mahdollisuus tavata virkamiehiä antaa kaupungille kasvot. Tilaisuus kertoo myös hyvästä kansalaispalveluasenteesta.

Santanen toivoo, että Reposaaren vanhan koulun juhlasali täyttyisi ääriään myöden alueensa asioista kiinnostuneista ihmisistä.

Tilaisuudessa ovat edustettuina kaupunkisuunnittelun lisäksi muun muassa Porin hallintokeskus, Tekninen palvelukeskus, Porin Satama, Ympäristövirasto, Perusturvakeskus, Koulutusvirasto, Vapaa-aikavirasto, Porin Linjat, Satakunnan poliisilaitos, Porin merivartioasema ja Itella Oy.

Yleisötilaisuus alkaa maanantaina 4. kesäkuuta kello 18.30 Reposaaren vanhassa koulussa, Kirkkokatu 20.

Kahvitarjoilu alkaa kello 18.00.Hakusana