Etusivu > Uutiset > 2012 > 06 > Icco Rock avasi festivaalikesän

Icco Rock avasi festivaalikesän

(10.06.2012 10:46 kanak1 / päivitetty 11.06.2012 09:58 Aaltonen Kalle)

Porilaisvoimin järjestetty tapahtuma ylitti kävijätavoitteensa vaihtelevista olosuhteista huolimatta.

Lämpimänä kesäperjantaina yleisöä viihdytti Tuure Kilpeläinen, Osmos Cosmos sekä Paula Koivuniemi. Sateisen koleana lauantaina lavalle puolestaan kipusivat Remix!, Juha Tapio, Klamydia, Kaija Koo ja Menneisyyden vangit.

Festivaalijohtaja Jari Puumala totesi lauantaina festivaalien sujuneen ilman sen suurempia ongelmia.

– Kaikki on sujunut äärimmäisen hyvin. Tavoitteenamme oli 4000 kävijää ja kun molempien päivien kävijämäärät olivat noin 2500, en voisi olla tyytyväisempi, Puumala myhäili.

Icco-rockaaja Päivi Kotivirta oli varustautunut sateisena lauantaina pressuin sekä kumisaappain. Tapahtumaan oli päästävä. Erityisesti Paula Koivuniemeä ja Klamydiaa katsomaan saapuneen Kotivirran mielestä on hienoa, että Porissakin järjestetään Suomirock-vetoiset festarit.

– Mukavaa, että tapahtuma on näin lähellä. Ei tarvitse muuta kuin pyöräillä paikan päälle nauttimaan, Kotivirta totesi sadeviitan alta.

kuva Energinen Klamydia lämmitti viimeisenkin sateen kohmettaman Icco Rock-kävijän. Kuva: Kalle Aaltonen

Luvassa kasvua ja kehitystä

Porilaisille ja lähipaikkakuntalaisille räätälöityä Icco Rockia tullaan juhlimaan myös ensi vuonna ja kenties suuremmalla kaavalla.

– Ajatuksenamme on vakiinnuttaa paikkamme Suomen festivaalikartalla. Aivan kuten Seinäjoella on Provinssirock, tulee Porissa olemaan joku rock, oli nimenä sitten Icco Rock tai jokin muu.

– Sama paikka, sama aika, festivaalikesän aloitus, Pori, Puumala tiivistää.


Hakusana