Etusivu > Uutiset > 2012 > 06 > Juhannustanssit kaupunkilaisittain

Juhannustanssit kaupunkilaisittain

(20.06.2012 12:21 kanak1 / päivitetty 20.06.2012 12:25 Aaltonen Kalle)

Porin Eteläranta saa pitkään kaivattua eloa juhannuksen viettoon.

Ravintolalaiva Barco sekä Suomalainen Klubi lyöttäytyvät yhteen järjestämään kaksipäiväistä Jokirannan juhannus 2012-nimistä juhlaa.

­– Idea tapahtumaan lähti siitä, kun viime juhannuksena jokirannassa ei nähty edes kokkoa. Päätimme, että tänä vuonna kokko palaa jälleen ja että juhannus otettaisiin rannasta muutenkin haltuun, kertoo Barcon ravintoloitsija Hannu Valkeapää.

Kaupunkijuhannus saattaa jonkun korvaan kalskahtaa vieraalta, mutta Valkeapään mukaan juhannustapahtuma on saanut paljon kannustusta.

– Palautteen perusteella ihmiset ovat olleet mielissään, kun vihdoin joku järjestää kaupunkilaisillekin jotain. Kaikki eivät omista kesämökkiä.

Barcon ja Klubin väliin rakentuvalla viihdekeitaalla on juhannusaattona tarjolla muun muassa juhannustanssit Raita Ilomäki Hillstreet-yhtyeensä tahdittamana. Kokko poltetaan rannassa klo 24. Juhlinta jatkuu lauantaina Showmaster-yhtyeen, karaoken sekä DJ:n voimin.

Tapahtuma sulkee Etelärannan länsipuolen juhannukseksi torstaina 21.6. klo 17 lähtien.

Aikataulut, lippujen hinnat sekä muu info Barcon kotisivuilta.

kuva Etelärantaan kahdeksi päiväksi rakentuva viihdekeskus tulee tarjoamaan kaikki puitteet onnistuneelle kaupunkijuhannukselle. Kuva: Antero Saari

Hakusana