Etusivu > Uutiset > 2012 > 06 > Satakuntalaista räimettä talkoohengellä

Satakuntalaista räimettä talkoohengellä

(15.06.2012 09:37 kanak1 / päivitetty 15.06.2012 09:51 Aaltonen Kalle)

Pori On The Rocks kajahtelee jälleen Etelärannassa.

Jo yhdeksättä kertaa järjestettävä porilais- ja satakuntalaismusiikin juhla tarjoaa tänäkin vuonna musiikkia moneen makuun ja tyyliin. Kahdelle päivälle ja lavalle levittäytyvän Pori On The Rocks IX:n ohjelmistosta löytyvät muun muassa Nuoret Vihaiset Miehet, Le Dommage, Six Colder, Memoira sekä juhlavuottaan viettävä Play Girls Magazine.

Tapahtuman organisaattorina toimivan Julle Kallion mukaan POTR kiinnostaa ihmisiä vuodesta toiseen yleisen tunnelman sekä paikallisuuden ansiosta.

– Kyseessä on eräänlainen ”muusikoiden seurapiiritapahtuma”. Porissa ja Satakunnassa on niin paljon paikallista musiikkia, joten tapahtuma tarjoaa todella hyvän läpileikkauksen tarjonnasta.

POTR täyttää ensi vuonna kymmenen vuotta. Kallion mukaan suunnittelut juhlavuoden tapahtumaa varten ovat jo alkaneet, ja että jotain uutta ja nykyisestä kaavasta poikkeavaa olisi luvassa. Mitään ei kuitenkaan olla vielä lyöty lukkoon.

­– Nythän bändit ovat mukana tapahtumassa talkoohengellä, eli mitään sen kummempia palkkioita ei heille makseta. Mikäli tapahtumaa tultaisiin laajentamaan, tulisi vastaan taloudelliset ynnä muut haasteet, Kallio toteaa.

Pori On The Rocks tärisyttää Etelärantaa perjantaina ja lauantaina 15.-16.6. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Radio Pori.

Aikataulut sekä muu info löytyy tapahtuman kotisivuilta.

kuva

Hakusana