Etusivu > Uutiset > 2012 > 06 > SuomiAreena liikuttaa yleisöä

SuomiAreena liikuttaa yleisöä

(29.06.2012 13:14 kanrt1 / päivitetty 29.06.2012 13:14 Rinta-Kauhajärvi Taina)

Tämän vuoden SuomiAreenassa kahvakuula nousee ja pallokin saattaa löytyä verkon perukoilta.

Tiistaina 17. heinäkuuta Raatihuoneen puistossa kello 16.15–17 järjestetään kahvakuulailua, johon voivat osallistua kaikki halukkaat. Kahvakuulailutunnin vetää Kirsi Alm-Siira, joka myös juontaa SuomiAreenassa MTV3:n Huomenta Suomea. Alm-Siira on harrastanut kahvakuulailua muutaman vuoden ja häntä viehättää lajissa sen monipuolisuus.

- Kuulailu sopii sekä paljon että vähän liikkuneille, koska painojen määrää voi säädellä itse. SuomiAreenan kahvakuulailuun ovat tervetulleita ensikertalaisetkin, Alm-Siira kertoo.

Kahvakuulailun maksu on vapaaehtoinen. Kerätty summa lahjoitetaan Porin Koivulan erityiskoulun sirkusryhmälle. Raatihuoneen puistossa on valmiiksi kuulia, mutta tunnille voi ottaa mukaan myös oman kahvakuulansa.

- Luvassa on kesäisen iloinen tunti, jota ei pieni sadekaan haittaa. Toivottavasti paikalle tulee paljon väkeä, sillä tunnin tuotto menee hyvään tarkoitukseen.

Tiistaina puhetta, torstaina peliä

Torstaina 19. heinäkuuta Herralahden kentällä urheillaan urakalla huippupäättäjien lento- ja jalkapallotapahtumassa kello 14–16. Ensin Naisyrittäjät ja naiskansanedustajat mittelevät Zoomia vastaan.

SuomiAreenan jalkapallokisan herruudesta taistoa käyvät Eduskunnan jalkapalloilijat, Olli Rehn All Stars ja Zoom. Paikalla on paljon tuttuja kasvoja kansanedustaja Sinuhe Wallinheimosta Euroopan komission varapuheenjohtaja Olli Rehniin ja Porin Ässien maalivahti Antti Raantaan. Zoomin joukkueesta kentältä voi bongata esimerkiksi entisen uutisankkuri Arvi Lindin, näyttelijä Jaakko Saariluoman ja Petteri Summasen sekä toimittaja Arto Nybergin.

Mikäli urheilu kiinnostaa keskustelun merkeissä, kannattaa askeleensa suunnata SuomiAreena-pihaan 17.heinäkuuta kello 12.15–13.30. Keskustelussa ”Minne menet suomalainen huippu-urheilu?” asiaa ovat pohtimassa muun muassa Suomen Olympiakomitean puheenjohtaja Roger Talermo, Ylen toimittaja Kaj Kunnas ja taitoluistelija Laura Lepistö.


Hakusana