Etusivu > Uutiset > 2012 > 07 > Kansaedustajia lentäen SuomiAreenaan

Kansaedustajia lentäen SuomiAreenaan

(18.07.2012 08:04 KANTT1 / päivitetty 19.07.2012 12:14 Tiilimäki Tarja)

SuomiAreenan järjestäjät lennättävät poliitikkoja Poriin torstain keskusteluihin tilauslennolla.

SuomiAreenan järjestäjät, MTV3 ja Porin kaupunki lennättävät torstai-iltana Poriin charter-lennolla noin 15 puoluejohtajaa, varapuheenjohtajaa ja eduskuntaryhmien johtoa ylimääräiseen, eurokriisiä käsittelevään keskusteluun.

SuomiAreena Extra -keskustelu järjestetään Eetunaukiolla klo 20.00-21.00. Keskustelussa ovat mukana kansanedustajat Miapera Kumpula-Natri (sd.) Lenita Toivakka (kok.) Antti Kaikkonen (kesk.) Juho Eerola (ps.) ja Sauli Ahvenjärvi (kd.) sekä ministeri Ville Niinistö (vihr.) ja ministeri Merja Kyllönen (vas.).

Keskustelusta nähdään erikoislähetyksenä kooste MTV3-kanavalla klo 22.35 alkaen.

Eurokriisistä puhutaan myös torstai-iltana klo 21.30-22.00 ravintola Winstonin kapakkakeskustelussa. Paikalla ovat ministeri Krista Kiuru (sd.) kansanedustajat Sampsa Kataja (kok.) ja Ari Jalonen (ps.)

Syynä poikkeusjärjestelyihin on eduskunnan päätös kutsua kansanedustajat koolle puimaan Espanjan vakuussopimusta. Edustajat pitävät kuitenkin tärkeänä myös SuomiAreenan keskusteluihin osallistumista.

Eduskunnan koollekutsuminen aiheuttaa pieniä muutoksia SuomiAreenan torstain keskusteluihin.

- Yhtään keskustelua ei peruta, vaan poissaolevat kansanedustajat korvataan muilla keskustelijoilla, kertoo SuomiAreenan tuottaja Esa Nieminen.

Uudet nimilistat torstain keskustelijoista löytyvät SuomiAreenan nettisivuilta.

Keskustelijat lennätetään takaisin Helsinkiin perjantaiaamuna, jotta he ehtivät äänestämään täysistuntoon. Osa kansanedustajista palaa takaisin Poriin heti täysistunnon jälkeen ja osallistuu SuomiAreenan perjantain keskusteluihin.Hakusana