Etusivu > Uutiset > 2012 > 07 > SuomiAreena ottaa varaslähdön Tampereella

SuomiAreena ottaa varaslähdön Tampereella

(13.07.2012 14:53 kanak1 / päivitetty 13.07.2012 15:09 Aaltonen Kalle)

Tammelan torilla 14.7. klo 10 pidettävässä avaustilaisuudessa käsitellään talouskriisin vaikutuksesta Euroopan unioniin.

Lappu luukulle vai enemmän Eurooppaa?-teema herättää keskustelua siitä, miten Euroopan unioni ja sen jäsenmaat voivat edetä Euroopan talouskriisistä ulos ja miltä EU näyttää kriisin jälkeen.

Mukana keskustelussa ovat Euroopan parlamentin jäsenet Satu Hassi (vihr.), Liisa Jaakonsaari (sd.), Anneli Jäätteenmäki (kesk.) sekä Sirpa Pietikäinen (kok.). Keskustelun juontavat Aamulehden päätoimittajat Jouko Jokinen ja Jorma Pokkinen.

Kuuma peruna EU

SuomiAreenan tuottajan, Esa Niemisen mukaan ennakkotilaisuudessa käsiteltävä aihe ei voisi olla polttavampi.

– Kun ottaa huomioon vellovan eurokeskustelun sekä Espanjan tilanteen, joka pahimmassa tapauksessa saattaa vaikuttaa meidänkin tapahtumiin, ei ajankohtaisempaa mahdollisuutta pohtia Suomen roolia ole kuin SuomiAreena.

Yleisesti ottaen Nieminen lupaa, että kansalle tarjotaan varsinaista herkkua pitkin SuomiAreena-viikkoa. Mikäli kuitenkin eduskunta kokoontuu, tulee ohjelmistoon muutoksia.

– Uutta tietoa tulee joka päivä ja pyrimme tyydyttämään ihmisten tiedonjanoa parhaamme mukaan. Siitä SuomiAreenassa on kysymys, Nieminen tiivistää.


Hakusana