Etusivu > Uutiset > 2012 > 07 > Tämän vuoden Pori Cupista ennätyssuuri

Tämän vuoden Pori Cupista ennätyssuuri

(24.07.2012 15:06 kanak1 / päivitetty 24.07.2012 15:06 Aaltonen Kalle)

Tulevana viikonloppuna pelattava Satakunnan suurin juniorijalkapalloturnaus täyttää Porin seudun jalkapallokentät peräti 162 joukkueen ja liki 3 000 pelaajan voimin.

Kahdeksatta kertaa järjestettävä FC Jazzin järjestämä turnaus pelataan yhteensä 17:a eri sarjassa, joista kolme on tyttöjen. Sarjat jakautuvat erillisiin kutsuturnauksiin sekä avoimiin yleissarjoihin.

– Seurojen laatuvaatimukset turnauksia kohtaan ovat kasvaneet viime vuosina. Joukkueet haluavat omantasoisia ja hyviä pelejä, perustelee turnausjohtaja Mostafa Modabberian sarjauudistusta.

Viikonlopun aikana pelattavat yli 400 ottelua Porin ja Luvian jalkapallokentillä vaativat järjestelyiltä paljon. Erotuomareita on miltei sata ja talkooväkeä liki kolminkertainen määrä.

– Pori Cup on FC Jazzille suuri ponnistus. On upeaa, että seurassamme elää vahva talkooasenne, millä tämäkin suurturnaus järjestetään, Modabberian kiittelee.

kuva Pori cup tarjoaa kotimaista nuorten huippujalkapalloa kaupungin parhaissa puitteissa. Kuva: Pori Cup

FutisFestarit tapahtumakesän jatkona

Turnauksen yhteydessä vietettävät FutisFestarit tarjoavat tapahtumia Porin stadionilla läpi viikonlopun. Festarit käynnistyvät perjantaina, kun FC Jazz kohtaa B-nuorten SM-sarjan ottelussa FC Reippaan.

Lauantain päätapahtuman ikärajattomassa konsertissa esiintyvät beatboxaaja Felix Zenger kera Don Johnson Big Bandista tutun Tommy Lindgrenin.

– Ideana oli pitää konsepti simppelinä ja etsiä tapahtumaan artisteja, jotka viihdyttäisivät mahdollisimman montaa nuorta. Felix ja Tommy ovat huippuartisteja, jotka vetävät varmasti hienon shown, Modabberian kertoo.

FutisFestarit päättää Pori Cupin finaalitapahtuma, joka alkaa stadionilla klo 16.00.

Joukkueet sekä otteluohjelma Pori Cupin sivuilla.


Hakusana