Etusivu > Uutiset > 2012 > 08 > Noormarkun urheilutalon korjaus miltei valmis

Noormarkun urheilutalon korjaus miltei valmis

(10.08.2012 08:36 kanak1 / päivitetty 10.08.2012 08:36 Aaltonen Kalle)

Sovitussa aikataulussa edennyt kunnostus alkoi tammikuussa 2012 ja sen on määrä valmistua 31.8.

Urheilutalon tilajärjestelyt vastaavat nyt nykyajan tarpeita. Hallin tilat on suunniteltu erityisesti sisäliikuntalajeja, kuten esimerkiksi salibandya, futsalia, koripalloa ja lentopalloa silmällä pitäen.

Rakennuksen toiseen kerrokseen rakennetaan nuorison kokoontumistiloja sekä nuorisotyöntekijän työtila. Liikuntaesteisille rakennetaan asianmukaiset kulkureitit, hissi sekä wc-tilat 1. ja 2. kerrokseen.

Uusi lattia ja turvallisuusjärjestelmä

Ison liikuntasalin lattiapinta vaihdetaan helppohoitoiseksi urheilulattiaksi joka kestää myös pyörillä siirrettäviä laitteita ja vaunuja. Salin jokaiselle kolmannekselle rakennetaan oma välinevarasto ja katon pinnoite, kiinteät peliurheiluvarusteet sekä nostoseinät uusitaan.

Tilojen iltakäyttöä varten tehdään oma valvontatekniikka. Paloturvallisuutta parannetaan lisäämällä poistumisteitä sekä asennetaan alkusammutus- ja paloilmoitusjärjestelmä. Samalla uusitaan ilmanvaihto, sisävalaistus sekä talon muu sähkötekniikka. LV-tekniikkaa parannellaan ja uusi lämmön talteenottojärjestelmä asennetaan. Lisäksi talon julkisivu ja vaurioituneet rakenteet korjataan.

Kunnostuksen toteuttamiseen on saatu valtionapua 570 000 euroa ja sen kokonaiskustannukset ovat 2 miljoonaa euroa. 1980-luvulla rakennetun Noormarkun urheilutalon korjausta juhlistetaan harjannostajaistilaisuudella 10.8.

kuva


Hakusana