Etusivu > Uutiset > 2012 > 09 > Uudenkoiviston päiväkodille tunnustusta

Uudenkoiviston päiväkodille tunnustusta

(17.09.2012 08:37 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 17.09.2012 08:37 Salminen Tiina)

Porin kaupungin Uudenkoiviston päiväkoti on saanut kunniamaininnan Tieto Oy:n järjestämässä vuoden 2012 Tietoteko kilpailussa.

Yhtenä kolmesta porilaispäiväkodista Uudenkoiviston päiväkoti lähti kehittämään keväällä 2011 Muksunetin käyttöä päivähoidossa. Vanhempien ja päiväkodin henkilökunnan välisen sähköisen web-sovelluksen avulla vanhemmat voivat Muksunetin avulla olla yhteydessä päiväkodin henkilökuntaan ja seurata lapsiryhmän tapahtumakalenteria, blogia ja ryhmän omia sivuja sekä päiväkodin tiedotteita.

Kunniamaininta tuli päiväkodille palvelun kehittämisestä erityispäivähoidon näkökulmasta, jossa pienryhmässä olevien lapsien puheentuottaminen on vaikeaa. Muksunettiin tallennetut kuvat ja viittomat toimivat lapsen puheen tukena. Uudenkoiviston päiväkodin johtaja Leena Miesmaa on mielissään päiväkodin vastaanottamasta kunniamaininnasta.

– Aivan mahtava tunne. Henkilökuntamme lähti kokeiluun avoimin mielin ja ryhtyi lisäämään palveluun omiakin ideoita. Muksunetti on kodin ja päivähoidon välinen linkki, josta muutkin Suomen erityispäivähoidon lapset ja perheet voivat hyötyä.

Muksunetin käyttöä on laajennettu Porissa jo 10 päiväkotiin ja sen käyttöä kehitetään edelleen.


Hakusana