Etusivu > Uutiset > 2012 > 10 > Porin taidelainaamo aloittaa toimintansa

Porin taidelainaamo aloittaa toimintansa

(03.10.2012 14:55 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 03.10.2012 14:55 Salminen Tiina)

Porin pääkirjastoon avataan tiistaina 9. lokakuuta taidelainaamo, josta taidetta voi vuokrata haluamalleen ajalle tai ostaa kokonaan omaksi.

Taidelainaamosta saa taidetta edulliseen hintaan joko kotiin, yritykseen tai yhteisöön. Kuukausimaksu on 10 % teoksen kokonaishinnasta. Lainaajan maksettua teoksesta 10 kuukausierää siirtyy teoksen omistusoikeus hänelle. Jos teoksen haluaa lunastaa, maksetut vuokrat hyvitetään hinnasta. Teoksen voi myös ostaa kertaostona tai korottomalla osamaksulla. Taidelainaamon teokset vaihtuvat 3 kk välein, elleivät ne ole sinä aikana menneet vuokralle. Kehystämättömät grafiikanvedokset ja piirrokset ovat vain myynnissä.

Porin taidelainaamo käynnistetään Porin taiteilijaseura ry:n taidelainaamotyöryhmän, Satakunnan taidetoimikunnan ja Porin kaupunginkirjaston yhteistyöllä.

Taidelainaamo sijaitsee Porin pääkirjaston kahvilan yhteydessä osoitteessa Gallen-Kallelankatu 12. Taidelainaamo on avoinna kirjaston aukioloaikoina. Tervetuloa taidelainaamon avajaisiin tiistaina 9. lokakuuta 2012 klo 17.


Hakusana