Etusivu > Uutiset > 2012 > 11 > Asukaskysely Porin seudun joukkoliikenteestä

Asukaskysely Porin seudun joukkoliikenteestä

(13.11.2012 15:02 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 14.11.2012 08:26 Salminen Tiina)

Karhukunnat ovat käynnistäneet Porin seudun joukkoliikennesuunnitelman laatimisen. Osana suunnitelmaa seudun asukkailla on mahdollisuus osallistua kyselyyn alueen joukkoliikenteen kehittämisestä.

Suunnitelma liittyy kiinteästi joukkoliikennelainsäädännön uudistukseen. Joukkoliikennesuunnitelman päätavoitteena on tarkentaa seudullista joukkoliikenteen palvelutason määrittelyä sekä laatia palvelutason tavoitteita tukeva reitti- ja aikataulusuunnitelma. Tavoitteena on myös sujuva joukkoliikennejärjestelmä, jossa yksikään matka ei jää tekemättä tiedon puutteen vuoksi. Työ valmistuu keväällä 2013.

Asukkaiden näkemyksiä alueen joukkoliikennepalveluista ja niiden kehittämistarpeista kartoitetaan marraskuun loppupuolella. Asukkaiden mielipiteet ja näkemykset ovat arvokkaita ja ne otetaan suunnittelussa huomioon. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Vastausaika päättyy 2.12.2012.

Suunnitelman laatimisesta ja kyselyn vastausten analysoinnista vastaa Ramboll. Vastaukset annetaan ja käsitellään anonyymisti. Joukkoliikennekyselyyn voi vastata alla olevasta linkistä. Kyselyyn pääsee myös pori.fi -sivulta.

Vastaa joukkoliikennekyselyyn


Hakusana