Etusivu > Uutiset > 2012 > 11 > Kierrätysviikko alustaa joulun

Kierrätysviikko alustaa joulun

(21.11.2012 15:46 Pauliina Hakala / päivitetty 21.11.2012 15:46 Hakala Pauliina)

Porin seudun kierrätyskeskukset esittäytyvät uudella yhtenäisellä ilmeellä kierrätysviikolla vko 48. Kierrätyskeskuksilla on uusi logo ja monenlaista tuoretta viestintämateriaalia. Niihin pääsee tutustumaan kierrätysviikon tapahtumissa Porin kaupungin ympäristövirastolla ja seitsemässä kierrätyskeskuksessa. Uusi ilme näkyy myös kierrätyskeskusten nettisivulla www.pori.fi/kierratyskeskukset, josta voi tarkistaa kierrätysviikon tapahtumat.

Viikon aloittaa ympäristövirastolla maanantaina 26.11. klo 13 järjestettävä lehdistö- ja kutsuvierastilaisuus. Tilaisuudessa avataan Anna joulun kiertää -näyttely ja esitellään kierrätyskeskusten uusi yhtenäinen yleisilme.

Joulunäyttely on avoinna yleisölle tiistaista 27.11. lähtien. Näyttelyvieraille tarjotaan avajaispäivänä jouluglögit klo 9-16. Anna joulun kiertää -teemalla halutaan pohtia joulun valintoja kierrätyksen, jätteen vähentämisen ja ilmastoasioiden näkökulmista. Yleisöarvonnassa on mahdollisuus voittaa jonkin esilläolevista vaihtoehtoisista joululahjoista. Joulunäyttelystä saa myös ideoita kierrätysmateriaaleista valmistettuihin koriste- ja käyttöesineisiin. Tervetuloa tutustumaan jouluiseen aulaan viraston aukioloaikoina!

kuva Joulutavaraa on siellä monenlaista..

Keskiviikkona järjestetään tutustumiskierros Ulvilan, Nakkilan ja Harjavallan kierrätyskeskuksiin -ilmoittaudu mukaan! Kierrokselle lähdetään ympäristöviraston edestä keskiviikkona 28.11. klo 12 ja palataan samaan paikkaan viimeistään klo 16. Retki on osallistujille maksuton. Nakkilan kierrätyskeskuksessa on kahvipannu kuumana myös muille kävijöille klo 12-17 ja jäteneuvoja on tavattavissa iltapäivän ajan.

Torstaina 29.11. tarjotaan Porin kierrätyskeskuksessa joulukahvit kaikille kävijöille klo 10-15. Jäteneuvoja on paikalla kertomassa joulunajan jätteiden vähentämisestä ja lajittelusta. Silloin on myös hyvä mahdollisuus ostaa kierrätyskeskuksen lahjakortteja pukinkonttiin.

Perjantaina 30.11. järjestetään Porin pääkirjastolla jo perinteeksi muodostunut Älä osta mitään -päivän tavaranvaihtotori klo 10-18. Torille voit tuoda enintään viisi puhdasta ja ehjää käyttötavaraa ja valita tilalle yhtä monta toisten tuomaa tavaraa. Mahdolliset tapahtumasta ylijääneet tavarat toimitetaan Porin seudun kierrätyskeskuksiin. Tapahtuman järjestävät kirjaston kanssa yhteistyössä Porin seudun ympäristöseura ja Kuntayhteistyötä kierrätykseen –hanke.


Hakusana