Etusivu > Uutiset > 2012 > 11 > Porin Kauppahalli aukeaa yleisölle

Porin Kauppahalli aukeaa yleisölle

(20.11.2012 14:44 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 20.11.2012 14:53 Salminen Tiina)

Vuonna 1927 rakennettu Porin Kauppahalli avataan uudelleen mittavan peruskorjauksen jälkeen torstaina 22. marraskuuta klo 9.00.

Kesäkuussa 2012 aloitettu peruskorjaus on saatu päätökseen. Kauppahallin sisäpuoli uudistuu vaaleaksi ja valoisaksi kokonaisuudeksi. Porin Kauppahalli on suojelukohde ja sen toimintoja sekä imagoa pidetty arvokkaana ja säilytettävänä palvelumuotona.

Laatua, luomua ja lähiruokaa sekä Porin pisin palvelutiski

Porin Kauppahallissa aloittaa 16 yrittäjää, joista kahdeksan on uusia. Kauppahalli tarjoaa erilaisia ja vaihtuvia lounasvaihtoehtoja. Lounasajan ulkopuolella on mahdollisuus herkutella á la carte -listalta. Kahvi- ja teelaaduista voi nauttia paikan päällä tai ostaa kotiin. Vitriineissä on tarjolla leivonnaisia, myös gluteenittomia, ja tietenkin porilaista kakkoa. Kalakauppias tarjoaa tuoretta kalaa ja erilaisia kalajalosteita. Lihakaupoissa on lähiruokaa, unohtamatta kuitenkaan herkkuja ulkomailta. Juustotiskiltä saa pienten juustoloiden tuotteita sekä klassikkojuustoja maailmalta.

Valikoimassa on myös luomuvihanneksia, -hedelmiä, kotijäätelöä, karamelleja, mausteita ja paljon muuta. Kenkäkauppa, kukkakauppa ja parturikampaamo kuuluvat lisäksi kauppahallin palvelutarjontaan.

Avajaisia vietetään 22.-24.11.2012

Uudistetun kauppahallin ovet aukeavat torstaina klo 9.00, jolloin ensimmäinen asiakas pääsee leikkaamaan avajaisnauhan. Avajaispäivien aikana Elina Wallin kertoo tarinoita kauppahallista ja kiertelee haastattelemassa kauppiaita. Lauantaina 24.11. klo 11-13 Gunnar Kansanen tulee tutustumaan kauppahalliin lasten iloksi ja hänet löytää varmasti kalakaupan lähistöltä.

Porin Kauppahallin uudet aukioloajat ovat ma-pe 9-18 ja la 9-15

kuva Kuvassa kauppahalli vanhalla ilmeellään. Torstaina 22.11. uudistunut halli avaa ovensa. Kuva: Marko MikkolaHakusana