Etusivu > Uutiset > 2012 > 12 > Talvikauden vuoropysäköinti käyttöön

Talvikauden vuoropysäköinti käyttöön

(17.12.2012 10:00 kanak1 / päivitetty 17.12.2012 10:00 Aaltonen Kalle)

Vuoropysäköinti astuu Porissa voimaan maanantaista alkaen.

Järjestelyä toteutetaan Itätullin- ja Maaherrankadulla välillä Vähälinnankatu-Varvinkatu, Varvinkadulla välillä Itsenäisyydenkatu-Juhanaherttuankatu, Koulukadulla sekä Antinkadulla välillä Koulukatu-Porilaistenkatu. Uutena vuoropysäköintikohteena otetaan käyttöön Tasavallankatu välillä Satakunnankatu-Porilaistenkatu. Vuoropysäköinnin mahdollisesta laajentamisesta muille katuosuuksille tehdään päätökset myöhemmin. Järjestelyn lopettamisajasta ilmoitetaan erikseen lumiolosuhteiden sen salliessa.

Vuoropysäköinnissä ajoneuvon pysäköinti kielletään joko kuukauden parittomina päivinä tai kuukauden parillisina päivinä, molemmissa tapauksissa tien sillä puolella, jolle pysäköintikieltoa koskeva merkki on asetettu. Kielto on voimassa ko. päivästä klo 8:sta seuraavaan päivään klo 8:aan.

Vuoropysäköintijärjestelyllä teknisen palvelukeskuksen kunnallistekniikan ja katu- ja puistosuunnittelun vastuualueet ovat pyrkineet parantamaan ko. katuosuuksien ahtauden ja runsaan pysäköinnin talvikunnossapidolle aiheuttamia kohtuuttomia ongelmia kunnossapitokaluston läpikulun ja kiinteistöjen talvikunnossapidon helpottamiseksi.

Kiinteistöjen omistajia kehotetaan tarvittaessa poistamaan kunnossapitolain mukaisesti jalkakäytävälle ja sen vierelle kertyneet lumivallit vuoropysäköinnissä olevien alueiden lisäksi myös muilla katuosuuksilla.


Hakusana