Etusivu > Uutiset > 2013 > 01 > Porin metsään uudet opasteet ulkoilijoille

Porin metsään uudet opasteet ulkoilijoille

(14.01.2013 15:07 Tea Bogdanoff / päivitetty 15.01.2013 09:07 Bogdanoff Tea)

Porin metsään on pystytetty kaksi uutta reittiopastaulua.

Opastauluista toinen sijaitsee Katinkurun ulkoilupolun stadionin puoleisen parkkipaikan reunalla ja toinen ulkoilupolkujen risteyksessä maauimalan takana. Opastaulut on suunniteltu helpottamaan ulkoilijoiden liikkumista alueella ja ne on toteutettu osana Porin kaupungin teknisen palvelukeskuksen koordinoimaa Kohtaamisen paikat -hanketta.

Porin metsä on polkujen ja ulkoiluteiden halkoma ja kaupungin ylläpitämiä reittejä metsästä löytyy kaikkiaan lähes 20 kilometriä. Valaistujen kuntoratojen lisäksi Porin metsästä löytyy kymmeniä kilometrejä muita polkuja ja metsäteitä. Näistä tunnetuimmat ovat veteraanilenkki (3,9km) ja maastolenkki (7,0km). Valaistut kuntoradat on merkitty maastoon kohdeopastein ja kuntoilijoiden sekä hiihtäjien käytössä olevat reitit löytyvät myös uusista opastauluista.

Urheilukeskuksen liikuntapaikat ja muut kohteet

Opastauluihin on merkitty myös kaikki urheilukeskuksen liikuntapaikat.

- Kentät, hallit, kaukalot ja muut urheilupaikat voi käydä nopeasti paikantamassa kartalta, kertoo hankekoordinaattori Sari Parkkali.

Kartalla esitetään myös sodanaikaisten vallien sijainnit maastossa, mikä helpottaa lentokoneiden sirpalesuojiksi kutsuttuihin vallituksiin tutustumista.
Hakusana