Etusivu > Uutiset > 2013 > 02 > Messuilta voi löytyä töitä tai opiskelupaikka

Messuilta voi löytyä töitä tai opiskelupaikka

(06.02.2013 15:43 kanme1 / päivitetty 07.02.2013 16:07 Manninen Elina)

Satarekry-messut järjestetään viidennen kerran torstaina 7.2.2013 kello 10-16.

Messut järjestetään Porin Promenadikeskuksessa ja mukana on lähes 30 näytteilleasettajaa. Messujen ohjelmistossa on muun muassa kaksi työvaatemuotinäytöstä ja erilaisia uratarinoita.

Messujen tarkoitus on auttaa nuoria osaajia löytämään maakunnassa tarjolla olevia työpaikkoja ja mielenkiintoisia opiskelupaikkoja. Tarkoituksena on myös helpottaa yritysten ja organisaatioiden työvoiman sekä opiskelijoiden hankkimista. Lisäksi messujen tavoite on lisätä tietoisuutta Satakunnasta positiivisena työmarkkina-alueena, opiskelupaikkana ja erilaisten osaamisten ja mahdollisuuksien alueena.

SAMK oli yksi messujen näytteilleasettajista. SAMK:in pisteellä palvelivat viestintä-ja markkinointisuunnittelija Inna Saarinen ja opiskelija Joonas Villanen.


-Kävijöitä on riittänyt erittäin mukavasti ja kyselyitä on tullut paljon. Kiinnostus SAMK:ia kohtaan on ollut messuilla todella suurta, kertoo Inna Saarinen. Hän kertoo myös, että nuoret ovat olleet yllättävän tietoisia siitä, mitä alaa he mahdollisesti haluavat tulevaisuudessa opiskella.

WinNovassa elintarvikealaa opiskeleva Henna Mäkinen oli saapunut messuille yhdessä luokkansa kanssa.

-Löysin messuilta avoimia kesätyöpaikka-ilmoituksia, joihin aion hakea, kertoo Mäkinen.

Porin Nuorkauppakamari ry vastaa messujen järjestämisestä. Menossa ovat mukana lisäksi Eazy101, Kallo Works, Succee, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Satakunnan kauppakamari ja Satakunnan Viikko.

Lisätietoja voi lukea osoitteesta:

http://www.satarekry.fi/


Hakusana