Etusivu > Uutiset > 2013 > 02 > Terveystietoutta teemapäivän muodossa

Terveystietoutta teemapäivän muodossa

(27.02.2013 10:47 kanhe2 / päivitetty 27.02.2013 10:47 Harjula Eerika)

Lyseon koululla tarjotaan torstaina 28.2. tuhti annos terveystietoutta.

Torstaina 28.2. järjestettävä Jäätävän siistii-teemapäivä tarjoaa toiminnallista oppimista Lyseon koululla. Tapahtumaan osallistuvat Lyseon ja Kallelan koulun oppilaat vanhempineen. Jäätävän siistii-tapahtumaan voivat kuitenkin osallistua kaikki kiinnostuneet. Teemapäivä ajoittuu kello 08.00-14.00 välille.

Kyseessä on nuorille suunnattu pienimuotoinen messutapahtuma. Tapahtuman tarkoituksena on kertoa nuorille terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista eri pisteillä, jossa oppilaat kiertävät ryhmissä. Messupisteiltä löytyvät muun muassa Marttayhdistys, Porin kaupungin vapaa-aikavirasto, ehkäisyneuvola ja WinNovan sekä SAMKin opiskelijoita.

- Yhteistyö eri ammattikuntien kanssa on hyvin tärkeää. Sen avulla saadaan paljon aikaiseksi ja se todella kantaa hedelmää, kertoo tapahtuman organisoija hammashoitaja Kirsi Vonk.

Tapahtuma on järjestetty aikaisempina vuosina Meri-Porin ja Kuninkaanhaan kouluilla, joissa se on vastaanotettu nuorten parissa hyvin. Tapahtumaa halutaan tulevaisuudessa myös laajentaa ja seuraavaksi WinNovan opiskelijoille ollaankin järjestämässä samankaltaista tapahtumaa.


Hakusana