Etusivu > Uutiset > 2013 > 03 > Meri-Poriin M20-teollisuuspuisto

Meri-Poriin M20-teollisuuspuisto

(22.03.2013 13:28 kanme1 / päivitetty 08.05.2013 10:43 Manninen Elina)

Meri-Porin teollisuusalueet saavat uuden ilmeen, kun M20 Industrial Park avautuu. Teollisuuspuisto tarjoaa monipuolista tilaa teollisuus- ja logistiikkayrityksille sekä kansainväliselle kauppatoiminnalle.

M20 Industrial Park sijaitsee Porin Satamassa ja sen välittömässä yhteydessä. Meri-Porin teollisuusalueet ovat jäänet vähäiselle huomiolle, vaikka niissä on potentiaalia moniin tilaa ja merta vaativiin yritysten laajempiin tilaratkaisuihin.

-Meillä on Porissa satoja hehtaareja tilaa aivan sataman vieressä, kertoo apulaiskaupunginjohtaja Kari Hannus.

Toiminnallisesti M20 jakautuu kolmeen yritysalueeseen: Mäntyluotoon, Tahkoluotoon ja Peittooseen. Nämä kolme Meri-Porin erillistä teollisuusaluetta on samalla kytketty tiiviimmin yhteen alueen kehitystyön ja markkinoinnin lisäämiseksi.

M20 tarjoaa monia etuja

M20 Industrial Parkin vetovoimatekijöitä ovat tilan tarjoaminen suoraan Itämeren syvimmistä satamista, valmiit tontit, alueen voimakas energiakeskittymä, toimiva yritysverkosto sekä Porin alueen tarjoama kehittynyt toimintaympäristö kansainväliselle suurteollisuudelle.

-Sataman intressi hankkeessa olisi saada lisää uutta liikennettä, kertoo Porin Sataman kehityspäällikkö Pekka Sundberg.

Nimi M20 viittaa Mäntyluotoon ja kahteenkymmeneen etuun, joita alueet yrityksille tarjoavat. Meri-Porin puistossa toimii jo toistakymmentä kansainvälistä yritystä ja työpaikkoja on yli kaksituhatta.

M20 Industrial Parkin kotisivut löytyvät osoitteesta:
www.m20.fi


Hakusana