Etusivu > Uutiset > 2013 > 03 > Reposaaressa keväällä liikennekatko

Reposaaressa keväällä liikennekatko

(26.03.2013 11:24 kanhe2 / päivitetty 26.03.2013 11:24 Harjula Eerika)

Varsinais-Suomen ELY-keskus on kuluvan talven aikana korjannut Reposaareen johtavan pengertien (maantie 269) läppäsiltaa. Liikenne katkeaa Lampaluodon ja Kirrinsannan välisellä pengeritellä 22.4.2013 klo 9:00, kun läppäsillan kannen uusimistyö alkaa.

Yleinen liikenne Tahkoluotoon ja Reposaareen tullaan ohjaamaan valtatien 8 ja edelleen Poikeljärven maantien 272 kautta. Liikennekatkon ajaksi on arvioitu enintään 21 vuorokautta.

Reposaaren joukkoliikenne hoidetaan vesibussiyhteydellä Reposaaren Satamapuistosta Kalloon. Kallosta joukkoliikenne jatkaa normaaleilla Reposaaren linja-autovuoroilla Mäntyluodon ja Kirrisannan kautta vakioreitilleen. Vesibussiyhteyden aikataulut noudattavat linja-autoyhteyksien aikatauluja siten, että ne mahdollistavat sujuvat ja turvalliset vaihdot Kallossa. Porin kaupunki järjestää yhteysliikenteen koulumatkoja ja työ- sekä asiointiliikenteen tarpeita varten.

Reposaaren talouksiin tullaan ilmaisjakelun mukana jakamaan aikataulutiedote poikkeusajan liikenteestä. Porin kaupunki pahoittelee osaltaan remontista aiheutuvaa haittaa.


Hakusana