Etusivu > Uutiset > 2013 > 03 > Uusi esittelypalvelu selkeyttää tonttihakua

Uusi esittelypalvelu selkeyttää tonttihakua

(08.03.2013 10:46 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 08.03.2013 13:08 Salminen Tiina)

Porin kaupungin vapaiden tonttien hakupalvelu on uudistettu ja päivitetty. Omakotitontit ovat nyt haettavissa ja kevään ensimmäinen haku päättyy 18.4.2013 klo 16.30.

- Porin kaupungilla on tällä hetkellä haettavissa yli sata omakotitonttia. Keväällä luovutettaville tonteille pääsee heti rakentamaan, kertoo kiinteistöasiamies Juha Luoma.

Uudistettu tonttien esittely- ja hakupalvelu palvelee hyvin tonteista kiinnostuneita. Nettipohjainen karttapalveluna toimiva hakuohjelma on helppokäyttöinen. Uudessa karttaversiossa valittu tontti korostuu kartalla, ja ohjelmasta saadaan irti laadukkaat tontti- ja asuntoaluetulosteet. Lisäksi asuntoaluetaulukossa (kaupunginosat) tontteja voidaan järjestellä esimerkiksi pinta-alan tai rakennusoikeuden mukaan.

- Otsikointi on myös selkeytynyt ja navigointi on helpompaa. Tulevaisuudessa tontille voi antaa jopa palautetta ja haku muuttuu kokonaan sähköiseksi, kertoo teknisen palvelukeskuksen kaupunkimittauksen Jone Puputti.

Vapaiden tonttien esittelypalvelu löytyy suoraan Porin karttapalvelusta osoitteesta: kartta.pori.fi.. Hakuohjelma ja -lomakkeet löytyvät tontit -sivulta.

Vuoden 2013 uudet tontit ovat parhaillaan kadunrakennusvaiheessa. Uudet tontit tulevat haettavaksi kesällä 2013, kun kadut ja kunnallistekniikka on saatu rakennettua. Uusia tontteja rakennetaan Murtosenmutkaan ja Klasipruukiin. Myös muutama uusi tontti tulee Kyläsaareen ja Hyvelänviikiin.

Palvelupiste Porina palvelee kuntalaisia kaikissa Teknisen palvelukeskuksen asiakaspalvelutehtävissä.


Hakusana