Etusivu > Uutiset > 2013 > 04 > Katujen puhdistus tehostuu ajoneuvojen siirroilla

Katujen puhdistus tehostuu ajoneuvojen siirroilla

(26.04.2013 15:19 kanme1 / päivitetty 26.04.2013 15:20 Manninen Elina)

Porin kaupungin Tekninen palvelukeskus on aloittanut keskustassa sekä Itä- että Länsi-Porin alueilla katujen puhdistuksen sekä hiekoitushiekan poiston.

Kadut ja kevyen liikenteen puhdistetaan samalla kertaa liikennealueiden - ja viheriöiden osalta. Keskustan puistokatujen puhdistustyöt alkavat maanantaina 29.4.kello 2:00 alkaen ja jatkuvat tiistaina 30.4.kello 2:00 alkaen. Perjantaina 3.5. puhdistustöitä jatketaan klo 7:00 alkaen Sampolassa ja Väinölässä.

Puhdistustyön varmistamiseksi puistokatujen puiston puoleisille alueille on asennettu pysäköintikieltomerkit varustettuna siirtokehotuskyltein. Siirtokehotuskylteissä on ilmoitus päivämäärästä ja kellon ajasta työn alkamisesta, jonka jälkeen ajoneuvoille tehdään lähisiirto, jos pysäköintikieltoa ei ole noudatettu. Lähisiirrosta aiheutuneista kustannuksista peritään 70 euron siirtomaksu ajoneuvon omistajalta tai haltijalta.

Teknisestä palvelukeskuksesta toivotaan, että kadun puhdistustöiden onnistumiseksi tonttien omistajien ja taloyhtiöiden vastuilla olevat jalkakäytävät puhdistettaisiin jo ennen tai samassa yhteydessä kuin Tekninen palvelukeskus puhdistaa kyseistä katualuetta.

Autoilijoiden tulee huomioida puhdistustyössä olevien työkoneiden työskentely katualueilla, jotta liikenne ja meneillään olevat puhdistustyöt sujuisivat turvallisesti ja joustavasti. Lisäksi autoilijoita muistutetaan poikkeavista pysäköintijärjestelyistä.


Hakusana