Etusivu > Uutiset > 2013 > 05 > Kampushankkeesta kilpailutus ja keskustelua

Kampushankkeesta kilpailutus ja keskustelua

(27.05.2013 15:33 KANKA2 / päivitetty 27.05.2013 15:33 Kyhä-Mantere Anna)

Porin kaupunginhallitus päätti kokouksessaan maanantaina, että korkeakoulujen kamupshankkeen kilpailuttaminen valmistellaan hankintalain tarkoittamana hankintayksikkönä SAMK Oy:ltä ja Porin yliopistokeskuksen emoyliopistoilta erikseen pyydettävän valtuutuksen nojalta.

Kilpailuttamisen valmistelee teknisen apulaiskaupunginjohtajan Kari Hannuksen johtama kampustyöryhmä, kuullen valmistelun aikana SAMK Oy:tä ja Porin yliopistokeskuksen emoyliopistoja.

Lisäksi päätettiin, että kaupunginvaltuusto käy 10.6 pidettävässä kokouksessaan lähete- ja evästyskeskustelun, jossa kampushankkeen vaikutuksista kaupungin korkeakoulutukseen, koulutuksen tilajärjestelyihin ja kaupunkirakenteeseen otetaan laajasti kantaa. Valtuuston kokoukseen kutsutaan myös Kari Hannuksen johtama kampustyöryhmä sekä emoyliopistojen edustajat, johon kutsutaan myös edellä mainittu työryhmä sekä Porin yliopistokeskuksen emoyliopistojen edustajat.

Tarjouspyyntö ja muut kilpailuttamisasiakirjat tuodaan erikseen kaupunginvaltuuston hyväksyttäviksi 9.9 pidettävään kokoukseen.


Hakusana