Etusivu > Uutiset > 2013 > 05 > Jätteitä kerätään Nakkilassa ja Pihlavassa

Jätteitä kerätään Nakkilassa ja Pihlavassa

(20.05.2013 11:39 YMPTT1 / päivitetty 21.05.2013 08:34 Toivonen Tiina M)

Jäteneuvonta järjestää kevään viimeiset jätteiden keräystempaukset Nakkilan keskustassa tiistaina 21.5. klo 15-19 ja Pihlavassa Meri-Porin markkinoiden yhteydessä lauantaina 25.5. klo 10-15.

kuva

Molemmissa keräyksissä otetaan vastaan kotitalouksien metalliromua, lyijyakkuja sekä sähkö- ja elektroniikkaromua. Kuntalaisten toivotaan huomioivan, että keräyksissä ei voida ottaa vastaan muuta kuin kerättäväksi ilmoitettua jätettä.Tempauksissa on mukana jäteneuvoja, joka opastaa jätteiden lajittelussa. Keräykset on tarkoitettu kotitalouksille ja ne ovat tuojille maksuttomia.

Keräyksiin voi tuoda kaikenlaista metalliromua, kuten ruohonleikkureita, polkupyöriä, kiukaita ja kattopeltiä tai pienmetallia kuten säilyke- ja juomatölkkejä. Sähkö- ja elektroniikkaromua (SER) ovat kaikenlaiset laitteet, jotka ovat toimineet sähköllä, pienakulla tai paristoilla, esimerkkinä pesukoneet, televisiot ja tietokoneet.Keräyksiin voi tuoda myös puhelimet sekä loiste-, LED- ja energiansäästölamput.

Sähkö- ja elektroniikkaromua, metallijätettä ja akkuja voi viedä myös Porin kierrätyskeskukseen, jonka osoite on Savipajakatu 8. Mainittujen jätteiden vastaanotto on maksutonta yhteistyökuntien kotitalouksille.


Hakusana