Etusivu > Uutiset > 2013 > 06 > Maailman ympäristöpäivänä kesäpiknik

Maailman ympäristöpäivänä kesäpiknik

(29.05.2013 14:25 YMPAO1 / päivitetty 04.06.2013 11:51 Aalto Outi)

Maailman ympäristöpäivän Kestävän Kehityksen Kesäpiknik II järjestetään Porin veturitalleilla keskiviikkona 5.6. kello 12-18.

Maailman ympäristöpäivän tapahtumassa esittäytyvät erilaiset kestävää kehitystä edustavat yritykset, yhdistykset, hankkeet sekä jotkin kaupungin toiminnot, kuten teknisen palvelukeskuksen puhtaanapitokalusto ja Porin kaupungin eläinlääkintä.

Luvassa on muun muassa rakennusjäte-, jätevesi- ja energianeuvontaa, kaupungin ympäristöpalkintojen jako ja Nuorten työpaja tutustuttaa nuorten erilaiseen oppimisympäristöön ja myy valmistamiaan tuotteita.

Kesäpiknikillä tarjoillaan soppatykillinen hernekeittoa ja kyytipojaksi satakuntalaista maitoa. Paikan päällä myös Nuorten työpajan buffetti, josta saa ostaa muun muassa makkaraa ja kahvia.

Tapahtuma on autoton, ja osallistujia toivotaankin saapumaan paikalle julkisilla kulkuneuvoilla, polkupyörillä tai jalan. Vaihtoehtoina tapahtumapaikalle saapumiseen ovat myös maksuttomat museobussikuljetukset ympäristöviraston (Valtakatu 11) edestä. Rakennuskulttuuritalo Toivon intendentti Tuulikki Kiilon opastamat kävelykierrokset lähtevät myös ympäristöviraston edestä. Paikalle voi saapua myös Porin Linjojen busseilla (numerot 16, 31, 32 ja 40 M), jotka lähtevät kauppatorilta.

Kesäpiknikin järjestämisestä vastaa ympäristöviraston lisäksi Nuorten työpaja, Varaosapankki ja Prizztech. Tapahtuman juontaa Jari Lampinen.

Koko perheen tapahtumaan on vapaa pääsy.

kuva

Hakusana