Etusivu > Uutiset > 2013 > 06 > Maantiepyöräilyn SM-kilpailut Noormarkussa

Maantiepyöräilyn SM-kilpailut Noormarkussa

(28.06.2013 14:30 KANME1 / päivitetty 28.06.2013 14:30 Manninen Elina)

Noormarkussa järjestetään maantiepyöräilyn SM-kilpailut 28.–30.6. Kilpailuista aiheutuu tilapäistä häiriöitä liikenteelle.

Kilpailut järjestetään yleisillä teillä, joten viikonlopun aikana kannattaa varautua muutamien minuuttien pysähdyksiin kilpailureiteillä ja mahdollisiin tilapäisiin liikennejärjestelyihin Noormarkussa.

Kilpailut alkavat lauantaina kello 13:00 ja sunnuntaina kello 10:00. Sunnuntaina kello 10:00 Noormarkun kirkossa pidettävään konfirmaatioon osallistuvien on varauduttava siihen, että liikenne saatetaan joutua pysäyttämään parin minuutin ajaksi, jos kilpailijat ohittavat kirkon samaan aikaan.

Perjantaina 28.6. kello 16:30-20:30 järjestettävien aika-ajokilpailujen vuoksi pyydetään välttämään liikkumista Laviantiellä. Kilpailussa ajetaan edestakaista reittiä ja pisimmän reitin kääntöpaikka on Inhottujärven kohdalla. Kilpailureitillä tulee ajamaan noin 150 kilpailijaa, jotka lähtevät minuutin välein reitille.

Kilpailukeskus sijaitsee Finpyyntiellä Noormarkun keskustassa, jonne toivotaan saapuvan myös yleisöä seuraamaan kilpailuja. Kilpailuihin ei ole pääsymaksuja. Hyviä paikkoja kilpailun seuraamiseen on myös esimerkiksi Forssintien ja Vanha Söörmarkuntien risteyksen tuntumassa oleva mäki.

Kilpailun järjestäjänä toimii Koiviston Isku. Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb toimii kilpailun suojelijana ja Stubb ottaa myös osaa perjantaina ajettavaan aika-ajokilpailuun.

Lisätietoa aikatauluista, reiteistä ja liikennemuutoksista täältä


Hakusana