Etusivu > Uutiset > 2013 > 06 > Tasavallan presidentti avaa Karjalaisten kesäjuhlat

Tasavallan presidentti avaa Karjalaisten kesäjuhlat

(12.06.2013 13:35 KANME1 / päivitetty 12.06.2013 14:37 Manninen Elina)

Karjalaisten kesäjuhlat järjestetään Porissa viikkoa ennen juhannusta viikonloppuna 14.-16.6.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö saapuu avaamaan juhlat lauantaina 15.6. kello 14.30 Porin jäähallissa järjestettävään avajaisjuhlaan. Presidentti pitää pienen juhlapuheen. Mukana avajaisissa on myös presidentin Porista kotoisin oleva puoliso Jenni Haukio.

Karjalaseurojen Satakunnan piiri, Karjalan Liitto ja Karjalaisen Nuorisoliitto järjestävät yhdessä 65. Karjalaiset kesäjuhlat. Tapahtumaan voivat osallistua kaikki karjalaisten ystävät ja karjalaisuudesta kiinnostuneet henkilöt.

Edellisen kerran kesäjuhlia on vietetty Porissa vuonna 2002 ja sitä ennen vuonna 1976. Kesäjuhlien teemana on Karjalan Liiton vuositeeman mukaisesti musiikki, jota esitetään eri tavoin. Musiikki yhdistää ihmisiä ja kesäjuhlien yhteisöllisyyttä korostaa juhlien slogan: "Sie, mie, myö yhes".

Kesäjuhlat pitävät sisällään monenlaista ohjelmaa, jota järjestetään koko viikonlopun ajan perjantai-päivästä sunnuntain alkuiltaan saakka. Tapahtumien aikatauluttamisessa on yritetty välttää päällekkäisyyttä ja tapahtumien keskinäistä kilpailua toistensa kanssa.

Juhlasta ja ohjelmasta voi lukea tarkemmin täältä


Hakusana