Etusivu > Uutiset > 2013 > 06 > Porin Päivänä korostetaan yhteisöllisyyttä

Porin Päivänä korostetaan yhteisöllisyyttä

(05.06.2013 11:32 KANME1 / päivitetty 05.06.2013 11:32 Manninen Elina)

Pori-Seura ry kutsuu tänä vuonna kaikki porilaiset pienet ja isot asuinyhteisöt osallistumaan Porin Päivän valmisteluun. Porin Päivä järjestetään 28.9.-29.9.2013 teemalla "SAMMAA SAKKII".

Porin asuinyhteisöjen toivotaan järjestävän tapahtumia ympäri kaupunkia lauantaina 28.9. kello 14 alkaen tai sunnuntaina 29.9. koko päivän aikana. Asuinyhteisöt voivat itse ideoida tapahtuman, joka voi olla esimerkiksi syystalkoot tai vaikkapa pop-up-ravintola tai autotallikirpputori. Tapahtumien ideoinnissa vain mielikuvitus on rajana.

- Porin Päivän teemana on yhteisöllisyys ja viihtyisät sekä yhteisölliset asuinalueet, joita Porissa riittää. Yhteisöt ja naapurit tekevät asuinpaikasta viihtyisän, sanoo Pori-Seura ry:n puheenjohtaja Timo Koivisto.

Pori-Seura kokoaa kesän aikana tapahtumat kokonaisuudeksi ja auttaa niiden markkinoinnissa. Tapahtumista voi ilmoittaa Palvelupiste Porinaan tunnuksen "SAMMAA SAKKII" alla 2.9. mennessä.

Porin Päivää vietetään syksyllä 53. kertaa. Luvassa on perinteisiä Porin Päivän tapahtumia aina torijuhlista vellin syöntiin. Vuoden yrittäjä julkistetaan lauantaina 28.9. ja Porin Päivän yhdeksi esiintyjäksi on varmistunut helsinkiläinen säkkipilliorkesteri Helsinki Pipes and Drums.


Hakusana