Etusivu > Uutiset > 2013 > 07 > Jazz-huuma alkaa

Jazz-huuma alkaa

(12.07.2013 08:35 KANME1 / päivitetty 12.07.2013 08:35 Manninen Elina)

Perjantaina 12.7 käynnistyvät Jazz Kids-festivaalit ja lauantaina 13.7. järjestyksessään 48. Pori Jazzit. Myös jazzkatu aukeaa perjantaina.

Jazzkadulla sijaitsevat festivaalien ilmaislavat Jazz Street Stage sekä pienemmät jazzklubit Cafe Jazz, Klubi-Klubben ja Klubi-Klubben Garden. Kadulla on tuttuun tapaan useita myyntipisteitä, basaareja, baareja ja ravintoloita sekä tietysti katusoittajia ja jazzkansaa. Etelärannassa sijaitsevalle Jazzkadulle ei ole ikärajaa.

Lasten omat jazzit eli Jazz Kids-festivaalit alkavat perjantaina 12.7. ja päättyvät tiistaina 16. heinäkuuta. Jo yhdeksättä kertaa järjestettävän festivaalin esiintyjinä ovat tänä vuonna muun muassa Rajaton, FORK, Ammuu! sekä Pepe Ahlqvist ja Bianca Morales. Jazz Kids tarjoaa monenlaista ohjelmaa koko perheelle ja kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Kaupunkijuna Poritar kiertää alueella koko tapahtuman ajan ja se liikkuu pysäytyksettä Kirjurinluodon parkkialueen ja Kids-festivaalialueen väliä. Jazz Kidsin tapahtumista voi lukea tarkemmin täältä

Pori Jazz 2013-festivaalien esiintyjiä ovat muun muassa Dave Douglas, Earth, Wind & Fire, Steve Winwood, Cody Chesnutt, John Legend, Bonnie Raitt, Bobby Womack, Kendrick Lamar, Eric Burdon & The Animals sekä Olly Murs. Kotimaisia esiintyjiä ovat muun muassa Vesa-Matti Loiri & Loiri All Stars, Iiro Rantalan Super Trio sekä Valtteri Pöyhösen johtama Ricky Tick Big Band. Festivaalit päättyvät sunnuntaina 21. heinäkuuta.

Lisätietoja täältä


Hakusana