Etusivu > Uutiset > 2013 > 07 > Porispere jyrähtää Kirjurinluodolla

Porispere jyrähtää Kirjurinluodolla

(31.07.2013 09:24 KANSM4 / päivitetty 31.07.2013 10:20 Ståhl Marianne)

Kolmatta kertaa järjestettävä Porispere käynnistyy perjantaina 2. elokuuta ja kestää kolme päivää. Tapahtuma järjestetään Kirjurinluodon Lokkilavalla ja sen ympäristössä.

Artisteja Porispereen saapuu 33 ja käytössä heillä on kolme esiintymislavaa. Esiintyjinä perjantaina ja lauantaina muun muassa Michael Monroe, Eppu Normaali, Disco Ensemble, CMX, Von Hertzen Brothers ja Jukka Poika.

Sunnuntaina Porisperessä on luvassa piknik- ja perhepäivä. Lokki-lavalla päivän pääesiintyjät ovat Cheek, Tuuli ja Haloo Helsinki. Konserttiin odotetaan sunnuntaiksi 7000 henkeä. Perhepäivän juontaa Putous-ohjelman sketsihahmokisan voittanut 45-vuotias porilainen kokoomusnuori ja kansansuosikki Karim Z. Yskowicz.

Viikonlopun odotetuimpia artisteja ovat muun muassa Eppu Normaali, Jukka Poika, Michael Monroe, Von Hertzen Brothers, CMX, Pää Kii ja Suicidal Tendencies (USA).

Alueella ei ole ikärajaa, mutta alle 15-vuotias pääsee perjantain ja lauantain tapahtumaan vain huoltajan kanssa. Alle 15-vuotiaat pääsevät festivaaleille lastenlipuilla ja muut normaalihintaisilla lipuilla. Alle 10-vuotiaat pääsevät huoltajan kanssa ilmaiseksi. Yli 61-vuotiaat pääsevät myös perjantain ja lauantain tapahtumiin ilmaiseksi, ei sunnuntain. Alle 2-vuotiaat lapset pääsevät sunnuntaina ilmaiseksi alueelle.

Festivaali päättyy sunnuntaina 4. elokuuta.

Tapahtuman järjestää Porispere Oy, tapahtuman promoottorina on Harri Vilkuna.

Lisätiedot http://www.porisphere.fi/

kuva Jukka Poika & Soul Explosion Band tunnelmoivat vuoden 2011 Porisperessä. Kuva: Porin Kaupunki

Hakusana