Etusivu > Uutiset > 2013 > 08 > Ahlaisissa terveyspalveluihin täydennystä

Ahlaisissa terveyspalveluihin täydennystä

(09.08.2013 09:10 KANSM4 / päivitetty 09.08.2013 09:10 Ståhl Marianne)

Porin perusturvakeskuksen Ahlaisissa tarjoamien terveyspalvelujen kartasto on täydentynyt lasten-, äitiys- ja aikuisneuvolapalvelujen ohella hoitajavastaanotolla sekä laboratorio- ja lääkäripalveluilla. Palvelulisäys pohjautuu perusturvalautakunnan kesäkuun 3. päivänä tekemään päätöksen.

Ahlaislaisten terveyspalvelujen kartastoon kuuluu myös hoitajavastaanotto sekä laboratorio- ja lääkäripalvelut. Näistä äitiys- ja lastenneuvolapalvelut toteutetaan Ahlaisissa koulun tiloissa ajanvarausvastaanotto-periaatteella keskiviikkoisin kello 8-15. Aikuisneuvola, lääkärin vastaanotto sekä laboratorio- ja röntgenpalvelut toteutetaan Noormarkun terveysasemalla.

Äitiys- ja lastenneuvolapalvelut järjestetään keskiviikkoisin kello 8-15 Ahlaisissa koulun tiloissa (Ahlaistentie 732). Aikuisneuvola, lääkärin vastaanotto sekä laboratorio- ja röntgenpalvelut tuotetaan Noormarkun terveysasemalla (Eva Ahlströmin tie 8).

Kaikkien kyseisten terveyspalvelujen toiminta perustuu ajanvaraukseen. Laboratorion ajanvaraukset hoidetaan numerossa 080 030 340 tai Internetissä osoitteessa. www.satadiag.fi, kaikki muut numerossa (02) 6215 004.

Palveluliikenne Ahlaisten ja Noormarkun välillä käynnistyy ensi viikolla

Porin Liikenteen tilausajo liikennöi keskiviikkoisin Noormarkun terveysasemalle. Auto lähtee liikkeelle Ahlaisten koululta kello 9.45 ja ajaa Poikeljärven kautta. Paluukuljetus on Noormarkun terveysasemalta kello 12.15. Vastaanotolle tultaessa ajanvaraus on välttämätön. Autoon voi nousta ajoreitin varrella kaikilta paikallisliikenteen pysäkeiltä. Matkan hinta noudattaa normaaleja linja-autotaksoja.


Hakusana