Etusivu > Uutiset > 2013 > 08 > Harrastusmahdollisuudet koottuna yksiin kansiin

Harrastusmahdollisuudet koottuna yksiin kansiin

(14.08.2013 13:27 KANHE2 / päivitetty 20.08.2013 13:21 Harjula Eerika)

Viikolla 34 ilmestyvässä Nuori Pori lehdessä esitellään kattavasti Porin harrastusmahdollisuuksia.

Lehti jaetaan 6–18 -vuotiaille porilaisille kotiin ja lisäksi lehti on saatavilla kirjastoissa sekä liikunta- ja nuorisotiloissa. Lehti sisältää myös laajasti tietoa vapaa-aika viraston toiminnasta, sekä liikuntapaikkojen aukioloajoista ja tilojen vuokrauksesta. Myös kaupungin kulttuuritoiminta ovat sivuilla mukana.

Lehti on kokonaisuudessaan kattava informaatiopaketti, joka antaa tietoa vuoden verran, joten sitä ei heitetä ihan heti pois. Lehden ilmoitukset ovat yhdistyksien itsensä ilmoittamia.

Lehden lisäksi uusia harrastuksia voi käydä ilmoittamassa ja myös etsimässä Porin harrastusrekisterissä

Nuori Pori harrastaatapahtuma

Nuori Pori harrastaa –tapahtumassa pääsee kokeilemaan lehdessä ilmoitettuja harrastuksia paikan päällä Kirjurinluodossa sunnuntaina 25.8. kello13–17. Kirjurinluoto täyttyy toinen toistaan kiinnostavimmista nuorten harrastuksista, kun toimintaansa esittelee yli 30 paikallista seuraa ja yhdistystä.

Koko perheen ilmaistapahtumasta löytyy jokaiselle jotakin. Urheilua, kulttuuria, järjestötoimintaa, musiikkia, eläimiä ja paljon muuta. Alueella voi kokeilla millaisia harrastuksia ovat muun muassa jousiammunta, partio, jalkapallo, kamppailulajit, rugby ja vapaapalokuntatyö.

Lisätietoja saatavissa tapahtuman verkko- ja Facebook-sivuilta osoitteista:

www.nuoriporiharrastaa.net

www.facebook.com/nuoriporiharrastaa


Hakusana