Etusivu > Uutiset > 2013 > 08 > Satakunnan luonnosta valokuvateos

Satakunnan luonnosta valokuvateos

(30.08.2013 14:41 KANSM4 / päivitetty 30.08.2013 14:42 Ståhl Marianne)

Upea elämyksellinen valokuvateos Satakunnan luonnosta on ilmestynyt. Ourista harjuille ‐ Tuokiokuvia Satakunnan luonnosta ‐kirja kertoo upein valokuvin ja elämyksellisin tarinoin satakuntalaisesta luonnosta.

Teoksen kuvia katsellessa ja hetkistä lukiessa lukija voi sukeltaa satakuntalaisen luonnon värien, äänien ja jopa tuoksujen maailmaan. Laajoilla suoalueilla, harjuilla, järvillä, joilla, metsien siimeksessä tai meren äärellä voi Satakunnassa aistia todellista luonnonrauhaa. Tuokiokuvat ja tunnelmat varmasti innostavat tutustumismatkoihin Satakunnan hienoihin virkistys‐ ja luontokohteisiin.

Kirjan valokuvat valittiin niiden tuhansien kuvien joukosta. Eniten kuvia tarjottiin Selkämereltä ja rannikolta, mikä näkyy myös kuvavalinnoissa. Kirjan tarinat ovat Satakunnassa liikkuneiden henkilöiden kirjoituksia heille merkittävistä luontokokemuksista. Satakuntaliitto on vastannut kirjan toteutuksesta ja sitä on osittain tuettu maakunnan kehittämisrahalla. Teoksen toimituskunta on ollut Anne Savola ja Tiina Leino Satakuntaliitosta sekä Kari Ylikoski Suomen luonnonsuojeluliiton Satakunnan piiristä. Kuvakirja löytyy myös täältä.

kuva

Kirjan kannen kuva: Huidankeidas Honkajoki, Visa Vehmanen


Hakusana