Etusivu > Uutiset > 2013 > 09 > Lainsuojattomat tarjoaa improa ja draamaa

Lainsuojattomat tarjoaa improa ja draamaa

(05.09.2013 13:39 KANHS2 / päivitetty 05.09.2013 13:47 Hirvi Suvi)

Improvisaation ystäville on tarjolla helsinkiläisen teatteriryhmä Häpeämättömien Impromusikaali Studio Hilkassa perjantaina 6. syyskuuta kello 19.00.

Lainsuojattomat-festivaalin tuotantosuunnittelija Salla Jyrkänne vinkkaa kokeilemaan viikonloppuna kahta eri sävyistä esitystä.
- Ensin voi mennä itkemään Teatteri Ab totuudentorvi Oy:n näytelmään Kuka maksaa innovaation?, joka kertoo nuorten itsemurhista, sillä välillä on hyvä vakavoitua. Tämän jälkeen ehtii vielä nauramaan itkut pois Häpeämättömien Impromusikaaliin, joka on takuuvarma naurupommi. Häpeämättömät ovat lajinsa kuninkaallisia, Jyrkänne kertoo.

Improvisaatioteatteri Häpeämättömät on haluttu kiinnitys festivaaleille, sillä viimeksi ryhmä on esiintynyt Porissa vuosia sitten Cafe Jazz näyttämönään. Improvisaatioesityksessä lavalla nähdään tällä kertaa näyttelijät Juha Hippi, Jenni Bergius, Mari Pöllänen, Antti Laukkarinen ja muusikko Juha Kujanpää.

kuva

Joka syksyinen teatterifestivaali lupaa tunteiden laajaa kirjoa viikonlopuksi. Naurusta vastaa improvisaatioteatteri Häpeämättömät, joka esiintyy Porissa neljän näyttelijän ja yhden muusikon kokoonpanolla. Kuva: Mikko Aaltonen.

Esityksiin kannattaa varata lippu ajoissa, sillä tänä vuonna ei oota on myyty ennätysmäärä. Viikonlopun näytelmiin on vielä lippuja jäljellä, lukuun ottamatta Helene-monologia, joka on loppuunvarattu.

Lisätietoja festivaalin ohjelmistosta ja lippupalvelusta.


Hakusana