Etusivu > Uutiset > 2013 > 09 > Porin Teatteri starttaa Luolamiehellä

Porin Teatteri starttaa Luolamiehellä

(04.09.2013 14:47 KANSM4 / päivitetty 04.09.2013 15:02 Ståhl Marianne)

Porin Teatterin pienellä näyttämöllä kauden laittaa liikkeelle lauantaina 7. syyskuuta ensi-illassa Luolamies. Amerikkalainen koomikko-näyttelijä Rob Becker on käsikirjoittanut näytelmän, joka on loistavalla stand up- komedialla höystetty yhden miehen esitys. Luolamiehen on suomentanut Ville Virtanen ja Erik Kiviniemi on ohjannut monologin alun perin Vaasan kaupunginteatterille vuonna 2009. Patrik Drake on muokannut näytelmän Porin Teatterin ympäristöön sopivaksi.

Luolamiehen nimiroolissa nähdään Ilkka Aro, joka on siirtynyt Porin Teatteriin Vaasan kaupunginteatterista. Ilkka Aro on tehnyt kahden vuoden näyttelijäsopimuksen Porin Teatterin kanssa. Näytelmä on hellyyttävä ja samalla huvittava tutkimusmatka miehen ja naisen sielunmaailmaan. Näytelmä on saavuttanut huiman menestyksen yli kieli- ja kansalaisuusrajojen.

kuva

Luolamies näytelmä antaa edelleen enemmän energiaa, kuin vie kertoo näyttelijä Ilkka Aro. Näytelmän esityskertoja hänellä on takana jo 165 Vaasan kaupunginteatterista. Kuva: Marianne Ståhl


Hakusana