Etusivu > Uutiset > 2013 > 09 > Puuvillan rakentaminen etenee

Puuvillan rakentaminen etenee

(16.09.2013 11:35 KANST1 / päivitetty 16.09.2013 11:35 Salminen Tiina)

Kauppakeskus Puuvillan työmaalla rakennustyöt etenevät hyvää vauhtia. Uudisosan runko valmistui elokuun lopulla ja sitä vuorataan parhaillaan julkisivulevyillä. Kun kaikilla hankeosapuolilla on sama tietomalli käytössä, työt etenevät perinteisiä suunnittelumenetelmiä ripeämmin.

- Puuvillassa rakentamisaikataulu on tiukka. Etunamme on jo hankkeen alkumetreillä tehty päätös tietomallinnuksen hyödyntämisestä suunnittelussa ja tuotannossa, Skanskan tuotantopäällikkö Teemu Saarinen kertoo.

Isoimmat liiketilat valtaosin vuokrattu


Alkusyksyn aikana vuokrasopimukset on allekirjoitettu muun muassa New Yorkerin, Subwayn ja DNA-Kaupan brändeja edustavien yritysten kanssa. Näistä New Yorkerin myymälä Puuvillassa on kansainvälisen muotiketjun ensimmäinen Satakunnan alueella ja vasta viides Suomessa.

- Olemme erityisen iloisia New Yorkerin valitessa Porin ja Puuvillan uuden myymälän sijaintipaikaksi. Puuvillaan on nimenomaan toivottu uusia, Satakunnan alueelta aiemmin puuttuneita liikkeitä ja nyt niitä on jo tulossa useita, Puuvillan kauppakeskusjohtaja Pasi Välimaa toteaa.

Kauppakeskus Puuvillan pinta-alaltaan isoimmat liiketilat on valtaosin vuokrattu. Vuokrauksen painopiste on nyt pienempien erikoisliikkeiden kanssa käytävissä neuvotteluissa. Myös paikallisten toimijoiden kiinnostus Puuvillaa kohtaan on koko ajan kasvussa.

Avoimet ovet lauantaina 28.9.

Kauppakeskus Puuvilla avaa työmaan ovet 28.9. lauantaina klo 11–15 osana Porin Päivän tapahtumia. Kauppakeskus Puuvillassa on tapahtumapäivänä massiivisen elementtirungon lisäksi paljon muutakin nähtävää ja koettavaa.

- Haluamme tarjota tuleville asiakkaille ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua kauppakeskukseen jo työmaa-aikana, Välimaa sanoo.

Kävijöille esittäytyy joukko Puuvillan toimijoita kuten Porin Perusturva ja Satakunnan työterveys, Satakunnan Kansa, Satakuntaliitto sekä sisustusverhoomon, kudonta-aseman ja Galleria Puuvillan yrittäjät. Päivän aikana nähdään musiikki- ja tanssiesityksiä ja kenttäkeittiöstä riittää tuhannelle kävijälle hernekeittoa ja pullakahvit.


Hakusana