Etusivu > Uutiset > 2013 > 09 > Uusi skeittihalli avaa ovensa Porissa

Uusi skeittihalli avaa ovensa Porissa

(03.09.2013 10:28 KANHS2 / päivitetty 03.09.2013 11:04 Hirvi Suvi)

Vapaa-aikavirasto avaa uuden skeittihallin Askokylään 3. syyskuuta. Uuden hallin rakentaminen aloitettiin toukokuun alussa, kun vanha halli ei enää vastannut nykyajan tarpeita.

Pori nousee uuden hallin ansiosta valtakunnalliselle tasolle skeitti- ja BMX-pyöräilyn harrastuspaikan suhteen. Hallista löytyy muun muassa Suomen sisähallien ainoa suuri hyppyboksi bmx-pyöräilijöille. Hallia pääsevät käyttämään myös scoottaajat eli potkulautailijat.

kuva Tomi Rehula testaa rakentamaansa uutta skeittihallia. Kuva: Aleksi Salminen

Hallin rakentamisesta vastasi hallinhoitaja Tomi Rehula, joka skeittaa myös itse ja on ammatiltaan puuseppä. Apunaan hänellä oli muita skeittareita ja BMX-pyöräilijöitä. Vanhan hallin materiaaleja hyödynnettiin tarkoin ja uusiin materiaalikuluihin satsattiin noin 7000 euroa.

Skeittareiden, BMX-pyöräilijöiden ja scoottaajien harrastusvuorot ja hinnasto löytyvät vapaa-aikaviraston nuorisoyksikön nettisivuilta www.tiäksää.fi. Alle 18-vuotiailta BMX-pyöräilijöiltä ja scoottaajilta vaaditaan huoltajan kirjallinen lupa käyttää hallia harrastukseen. Lupalappuja saa keskustan nuokkarin neuvonnasta ja ne palautetaan samaan paikkaan nuorisonohjaaja Jari Nyströmille (p. 044 701 1425).


Hakusana