Etusivu > Uutiset > 2013 > 09 > TiedeAreena kapakassa ja museoissa

TiedeAreena kapakassa ja museoissa

(17.09.2013 10:38 KANHS2 / päivitetty 17.09.2013 10:38 Hirvi Suvi)

Porin yliopistokeskus järjestetää kaikille avoimen ja maksuttoman TiedeAreena-tapahtuman 27.–28. syyskuuta 2013.

Porin yliopistokeskuksen kahdeksas TiedeAreena-tapahtuma kutsuu tutustumaan Porin yliopistokeskuksen tutkijoihin, tutkimukseen ja tiloihin. Tieteen edustajat jalkautuvat Yliopistokeskuksen auditorion lisäksi museoihin, kapakkaan ja radioon.

Viikonlopun ohjelmistosta löytyy muun muassa yleisöluentoja lapsille ja aikuisille, kapakkakeskustelua Kulttuurikulmassa, keskustelua Puuvillan historiasta ja tulevaisuudesta sekä kampuskirppis Yliopistokeskuksen aulassa.

kuva

Puuvilla eilen, tänään ja huomenna

Perjantaina 27.9 kello 15.15 yliopistokeskuksen auditoriossa voi tutustua Puuvillan historiaan kulttuuriperinnön opiskelija Anu Virtasen opastuksella sekä Puuvillan tulevaisuuteen kauppakeskus Puuvillan pääsuunnittelija arkkitehti Petri Pussinen 3D-mallinnuksien avulla.

Kaikille avoimessa akateemisessa iltajuhlassa Porin yliopistokeskuksen auditoriossa kello 21 alkaen palkitaan yliopistokeskuksen Vuoden tutkija ja lukiolaisten tiedekilpailun voittaja.

Lauantaina 28.9 kello 11-15 Porin ylioppilasyhdistys Pointer ry pitää kampuskirppistä ja kahvilaa. Samaan aikaan Puuvillan kauppakeskuksen työmaalla on avoimet ovet ja ohjelmaa.

Katso koko TiedeAreenan ohjelma tästä.


Hakusana