Etusivu > Uutiset > 2013 > 09 > Porin seudulle uusi liikennesuunnitelma

Porin seudulle uusi liikennesuunnitelma

(09.09.2013 11:13 KANHS2 / päivitetty 09.09.2013 11:13 Hirvi Suvi)

Porin seudun liikenneturvallisuussuunnitelma esitellään yleisötilaisuudessa kaupungintalolla Porin kaupunginvaltuuston salissa torstaina 12.syyskuuta 2013 klo 18 alkaen.

Varsinais-Suomen ELY-keskus on laatimassa Porin seudun liikenneturvallisuussuunnitelman päivitystyötä yhdessä alueen kuntien kanssa. Liikenneturvallisuussuunnitelmassa laaditaan käytännönläheinen suunnitelma liikenneturvallisuuden parantamiseksi.

Suunnitelma sisältää kartoituksen liikenneturvallisuuden nykytilanteesta ja ehdotukset liikenneympäristön parantamisesta sekä ehdotukset liikennekoulutuksen ja -tiedotuksen kehittämiseksi. Ideana on liikenneonnettomuuksilta välttyminen ja niiden minimointi.

Suunnitelma on edennyt luonnosvaiheeseen ja yleisötilaisuudessa esitellään havaittuja kehittämistarpeita sekä toimenpide-ehdotuksia. Yhteistyötahojen edustajat kertovat suunnitelmien taustoista ja ratkaisusuunnitelmista. Yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa esitettäviin ratkaisuihin.

Liikenneturvallisuussuunnitelman suunnittelualueeseen kuuluvat Porin lisäksi Harjavalta, Huittinen, Kokemäki, Luvia, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku ja Ulvila.


Hakusana