Etusivu > Uutiset > 2013 > 10 > Enterin ovista kymmenestuhannes asiakas

Enterin ovista kymmenestuhannes asiakas

(21.10.2013 13:46 Ståhl Marianne / päivitetty 21.10.2013 13:46)

Petri Nurmi astui Porin Puuvillan Enterin ovista sisään lokakuun alussa. Prizztech Oy:n aloittavien yrittäjien neuvontaan saapunut porilainen Nurmi, on Satakunnan ammattikorkeakoulusta vuonna 2005 valmistunut insinööri (AMK).

Nurmi oli jo tovin miettinyt yrityksen perustamista, jonka myötä hän tarjoaisi sähköautomaatiopalveluja teollisuudelle. Mikko Nurmi on tyytyväinen saamaansa palveluun Enterissä.

- Neuvonta on ollut asiantuntevaa ja heränneisiin kysymyksiin on etsitty yhdessä vastauksia. On myös hyvä, että TE-toimiston ja Verohallinnon viranomaispalvelut ovat saatavilla samassa toimipisteessä, hän toteaa.

Tänä vuonna Porin seutukunnalla on Enterin kautta perustettu 183 yritystä.

- Erityisesti olemme kiinnostuneita alkutaipaleella olevista ja pienistä yrityksistä Porin seutukunnalla. Nyt meneillään olevassa sparrauskampanjassa otetaan yhteyttä vuonna 2012 perustettuihin yrityksiin ja kartoitetaan yrittäjien kokemuksia ensimmäisestä toimintavuodestaan, kertoo Prizztechin palveluneuvoja Kati Mäenpää.

Aloittavan yrittäjän saama tuki ja neuvonta on tärkeää, mutta myös sen jälkeen yritysneuvonnasta voi olla suurta hyötyä.

kuva

Aloittavien yrittäjien neuvonnasta vastaava Tero Patoranta, Enterin kymmenestuhannes asiakas Mikko Nurmi ja yritysneuvoja Kari Hietala. Kuva: Prizztech Oy Miia Uusitalo.


Hakusana