Etusivu > Uutiset > 2013 > 10 > Kampushanke jälleen valtuuston käsittelyyn

Kampushanke jälleen valtuuston käsittelyyn

(07.10.2013 15:34 Salminen Tiina / päivitetty 07.10.2013 15:34)

Kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 7.10. ehdottaa kaupunginvaltuustolle, että kaupunginvaltuusto hyväksyy kampushankkeen tarjouspyynnön ja hankesuunnitelman uuden kilpailutuksen pohjaksi.

Lisäksi kaupunginhallitus ehdottaa kaupunginvaltuustolle, että teknisen palvelukeskuksen johtajalla on oikeus päättää hankesuunnitelman ja muiden tarjouspyyntöasiakirjojen vähäisistä muutoksista ja täydennyksistä, ja että kaupunginvaltuusto oikeuttaisi kaupunginhallituksen päättämään tarjouksen hyväksymisestä kaupungin puolesta.

SAMK:n kampuksen sijoituksen tavoitteena on keskustahakuisuus. Tarjouksen valintaperusteena käytetään kokonaistaloudellista edullisuutta. Arviointiperusteina hinnan painoarvo tarjouksissa on 60 prosenttia ja laatutekijöiden 40 prosenttia. Kilpailutus käynnistettäisiin lokakuun lopussa ja tarjousaika päättyisi tammikuun 2014 lopussa.

Kaupunginvaltuusto päätti kokouksessaan 9.9.2013 palauttaa kampushankkeen uudelleen valmisteltavaksi siten, että tässä vaiheessa toteutettaisiin vain SAMK:n tilojen kokoaminen yhteiseen kampukseen. Yliopistokeskus jää tässä vaiheessa pois kampushankkeesta, mutta yhteiskampusta pidetään edelleen tavoitteena. SAMK:n kampusalueen hankesuunnitelmassa varataan mahdollisuus siihen, että yliopistokeskukselle voidaan sen halutessa tulevina vuosina rakentaa toimitilat SAMK:n kampuksen yhteyteen.

Kaupunginvaltuusto käsittelee kampushankkeen kilpailuttamisasiakirjoja maanantaina 14.10.2013.


Hakusana