Etusivu > Uutiset > 2013 > 10 > Sisäilmamuistio huomioidaan talousarvion laadinnassa

Sisäilmamuistio huomioidaan talousarvion laadinnassa

(10.10.2013 11:38 Salminen Tiina / päivitetty 10.10.2013 11:42)

Porin kaupungin omistamissa koulurakennuksissa koulutyö voi jatkua normaalisti, eikä kouluilla kaupungin teettämien tutkimusten mukaan ole välitöntä vaaraa.

- Tarkoituksena on vaikuttaa siihen, että ongelmat eivät tulevaisuudessa äityisi pahemmiksi. Ongelmien ennaltaehkäiseminen on nimenomaan se syy, miksi muistio on laadittu, kertoo Porin kaupungin sisäilmatyöryhmän puheenjohtaja Mikko Viitala.

Sisäilmatyöryhmän tehtävänä on hoitaa sisäilma-asioita ja ennaltaehkäistä ongelmia. Jotta tilanne kouluissa jatkuisi hyvänä, korjaustoimenpiteet tulisi sisäilmatyöryhmän mukaan tehdä.

- Sisäilmaan liittyvistä ongelmista on aina ennenkin tiedotettu julkisuuteen. Niin tälläkin kertaa, mutta oikeassa järjestyksessä, Viitala toteaa.

Porin kaupungin sisäilmatyöryhmän on nimennyt kaupunginhallitus ja se päättää muistioiden julkaisuvapaudesta julkisuuslain puitteissa.

- Sisäilmatyöryhmän muistiossa esiin tulleissa kohteissa rakennusten korjaustoimenpiteet huomioidaan Porin kaupungin vuoden 2014 ja seuraavien vuosien talousarvioiden laadinnassa, kertoo apulaiskaupunginjohtaja Kari Hannus.


Hakusana