Etusivu > Uutiset > 2013 > 10 > Ystävyyskaupungit Pori ja Eger juhlivat

Ystävyyskaupungit Pori ja Eger juhlivat

(16.10.2013 15:02 Salminen Tiina / päivitetty 16.10.2013 15:13)

Porin ja Egerin ystävyyskaupunkisuhde on jatkunut jo 40 vuotta. Tämän kunniaksi Porin yliopistokeskuksessa järjestetään juhlaseminaari lauantaina 19.lokakuuta kello 14.-17. Tilaisuus on avoin kaikille.

Juhlapuhujina seminaarissa ovat muun muassa kansleri emeritus Heikki Koski ja Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen. Juhlavieraiksi on kutsuttu Egerin kaupungin edustajat apulaiskaupunginjohtaja István Sós sekä kansainvälisten asioiden ja EU-projektien päällikkö Éva Urbán Grósz Ákosné.

- Luvassa on hyviä puheenvuoroja sekä kaupunkimme entiseltä että nykyiseltä kaupunginjohtajalta. Lisäksi odotan iltapäivältä uusia ideoita ystävyyskaupunkisuhteiden kehittämiseen jatkossa, pohti Satakunnan Suomi-Unkari Seuran puheenjohtaja Harri Peltoniemi.

Juhlaseminaarin ohjelmassa on juhlapuheiden ohella kahvitarjoilu, musiikkiesityksiä ja yhteistä ajanviettoa. Musiikkiesityksistä vastaavat Unkarissa vierailleet Nakkilan kyläkoulujen lapset opettajansa Päivi Mäkisen johdolla sekä upouusi porilais-unkarilainen yhtye Hauska tavata!

Tilaisuus järjestetään Porin yliopistokeskuksessa (Pohjoisranta 11 a, Auditorio 126). Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Satakunnan Suomi-Unkari Seura ja Porin kaupunki.


Hakusana