Etusivu > Uutiset > 2013 > 11 > Porin yliopistokeskukseen uusi maisteriohjelma

Porin yliopistokeskukseen uusi maisteriohjelma

(28.11.2013 09:25 Salminen Tiina / päivitetty 28.11.2013 10:22)

Syksyllä 2014 Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikössä alkaa uusi asiantuntijaorganisaatioiden liiketoimintaosaamisen maisteriohjelma. Uusi maisteriohjelma korvaa hyvinvointialan liiketoimintaosaamisen sekä luovan talouden ja johtamisen maisteriohjelmat.

- Aiemmissa maisteriohjelmissamme liiketaloustieteen oppeja tarkasteltiin vahvasti hyvinvointi- ja luovien alojen kontekstissa, mutta nyt toimialasidonnaisuudesta on luovuttu, kertoo johtamisen ja organisoinnin yliopisto-opettaja Päivikki Kuoppakangas.

Uuden maisteriohjelman ydin muodostuu yksikön liiketoiminta- sekä yrittäjyysosaamisesta. Opetussisällöt perustuvat yksikön pitkäjänteiseen ja monitieteiseen tutkimustyöhön. Opintojen kantavina ajatuksina ovat luovuus, vastuullisuus, tulevaisuussuuntautuneisuus ja yrittäjyys. Opiskelijat syventyvät pääainevalintansa mukaan joko asiantuntijaorganisaatioiden johtamiseen tai asiantuntijapalvelujen markkinointiin.

Porin yliopistokeskuksessa järjestettävään maisteriohjelmaan valitaan yliopistotutkinnon tai liiketalouden tradenomitutkinnon suorittaneita. Syksyllä 2014 alkaviin opintoihin valitaan 30 opiskelijaa erillisvalinnassa 7.1.–3.3.2014. Opiskelijavalinta tehdään aikaisempien opintojen, työkokemuksen ja haastattelujen perusteella.

Maisteriohjelma on 120 opintopisteen laajuinen ylempi korkeakoulututkinto, jonka voi suorittaa kokopäivätoimisesti opiskellen kahdessa vuodessa. Maisteriohjelmasta valmistuneet sijoittuvat omalle asiantuntija-alalleen vaativiin johto-, suunnittelu-, kehittämis- ja tutkimustehtäviin.


Hakusana