Etusivu > Uutiset > 2013 > 11 > Kirjurinluodon kesäteatteriin huippunäyttelijät

Kirjurinluodon kesäteatteriin huippunäyttelijät

(21.11.2013 14:49 Salminen Tiina / päivitetty 21.11.2013 14:53)

Satiirinen farssi "Näillä palkoilla ei makseta" tarjoaa kesällä 2014 katsojille väärinkäsitysten, valkoisten valheiden, sattumien ja salailun soppaa.

Dario Fon klassikko on edelleen ajankohtainen kuten ensiesityksessään lähes neljäkymmentä vuotta sitten. Näytelmässä naiskaksikko saa tarpeekseen elinkustannusten jatkuvasta noususta ja perheidensä tulojen loputtomasta laskusta. Naiset päättävät käyttää oman käden oikeutta tilanteen tasoittamiseksi ja salakuljettavat ruokaa lähimarketista kertomatta siitä edes aviomiehilleen. Näytelmän opetus on se, että rikos ei kannata. Tätä keitosta ei nauramatta eikä purematta niellä.

Kirjurinluodon kesäteatterissa näytelmän ohjaa Erkki Saarela. Rooleissa nähdään suomalaiset eturivin näyttelijät Satu Silvo, Jukka-Pekka Palo, Katariina Kaitue, Jukka Puotila ja Reidar Palmgren.

Kaikki edellä mainitut tähdet ovat ensimmäistä kertaa mukana Kirjurinluodon Kesäteatterin tuotannossa. Kesäteatteri on saavuttanut uskottavan toimijan maineen Suomen kesäteatterikartalla, jonka osoittaa teatterin alkava seitsemäs tuotantokausi.

kuva


Hakusana