Etusivu > Uutiset > 2013 > 11 > Uusi strategia tehtiin porilaisella asenteella

Uusi strategia tehtiin porilaisella asenteella

(11.11.2013 21:40 Salminen Tiina / päivitetty 11.11.2013 21:40)

Kaupungin uusittu strategia on visuaalinen. Kuvilla on haluttu tuoda esiin porilaisuutta, arvoja ja tavoitteita. Jälkimmäiset on kirjattu strategiaan jämäkästi myös Porin murteella.

- Halusimme strategiasta täysin erilaisen, kuin mitä se on aiemmin ollut. Ajatuksena oli, että sen pitää olla helposti lähestyttävä, sellainen, johon ihmiset voivat samastua sekä mahdollisimman porilainen, kertoo strategiapäällikkö Tomi Lähteenmäki.

Porin kaupunginvaltuuston hyväksymä Pori. Asenne. Strategia 2020 antaa suuntaviivat koko kaupunkikonsernin työlle ja on nyt päivitetty vastaamaan tulevaisuuden visioita. Porissa arvostetaan työtä, välittämistä, rohkeutta ja elämyksiä.

kuva

- Tavoitteenamme on, että kaupunkimme on tulevaisuudessakin kilpailukykyinen, meillä on hyvinvoivia lapsia ja aikuisia, ja että Porissa on hyvä elää. Työskentelemme kaupungissa näiden tavoitteiden eteen, sanoo Lähteenmäki.

Kuntalaiset pääsevät tutustumaan strategiaan lähemmin, kun se tulee näkymään kaupungin julkisissa tiloissa tämän vuoden aikana. Päivitetty strategia on voimassa käynnissä olevan valtuustokauden ajan.

Hommat hoituu taval tai toisel. Ei iha huano kaupunki, ko kattoo muit.

kuvaHakusana